Aantal wielen

Aantal wielen

Bureau's

Instelbare, slinger verstelbare, elektrische zit/sta bureau's en nog veel meer werkplekken

Directiemeubilair

Zeer veel mooi meubilair voor in de directiekamer

Receptie meubilair

Richt uw receptie in met wachtkamerstoelen, een balie en een kapstok

Bureaustoelen

Honderden stoelen en bureaustoelen

Ladeblokken en dossierkasten

Verrijdbare ladeblokken en vaste ladeblokken om een hoekbureau mee te maken

Vergaderen

Fijn vergaderen doe je aan een goede vergadertafel en een comfortabele vergaderstoel

Kantine meubilair

Alles voor in uw kantine. Tafels, stoelen en nog veel meer kantinemeubilair, zoals barkrukken

Archiefkasten

Roldeur, schuifdeur, draaideur en garderobekasten in alle maten en materialen

Overige kantoormeubelen en accessoires

CPU houders, akoestische schermen en divers ander kantoormeubilair

Al onze kantoormeubelen

ABC Kantoormeubelen heeft duizenden kantoormeubelen op voorraad in alle vormen en maten denkbaar.

Meubilair op wielen is een slimme keuze voor moderne, dynamische werkplekken waar flexibiliteit en mobiliteit essentieel zijn. Bij ABC Kantoormeubelen bieden we een breed scala aan meubelstukken met verschillende aantallen wielen, ontworpen om aan uiteenlopende behoeften en voorkeuren te voldoen. Of het nu gaat om bureaustoelen, verrijdbare tafels, kasten op wielen of andere mobiele opbergoplossingen, de juiste keuze in aantal wielen kan een aanzienlijke impact hebben op de functionaliteit en het gebruiksgemak van het meubilair. Hier zijn enkele overwegingen:

Bureaustoelen

De meeste bureaustoelen zijn uitgerust met vijf wielen, wat een optimale balans en stabiliteit biedt terwijl u zich beweegt. Dit ontwerp zorgt voor soepele bewegingen in alle richtingen en vermindert de kans op omkantelen.

Verrijdbare Tafels en Kasten

Voor verrijdbare tafels en kasten kan het aantal wielen variëren afhankelijk van de grootte en het beoogde gebruik van het meubelstuk. Kleinere items kunnen uitkomen met vier wielen, terwijl grotere of zwaardere stukken mogelijk uitgerust zijn met zes of meer wielen om een gelijkmatige verdeling van het gewicht te waarborgen en gemakkelijk verplaatsen mogelijk te maken.

Mobiele Opbergoplossingen

Mobiele opbergoplossingen, zoals ladeblokken of verrijdbare archiefkasten, hebben typisch vier wielen. Dit aantal zorgt voor voldoende stabiliteit terwijl het toch mogelijk is om het meubel gemakkelijk te verplaatsen, zelfs wanneer het volledig beladen is.

Veiligheid en Vergrendeling

Veiligheid is een belangrijke overweging bij meubels op wielen. Veel van onze producten zijn uitgerust met vergrendelbare wielen, waardoor u de mobiliteit van het meubelstuk kunt beheersen en ongewenste beweging kunt voorkomen wanneer stabiliteit vereist is.

Vloerbescherming

De wielen op ons meubilair zijn ontworpen om uw vloeren te beschermen tegen krassen en slijtage. Zachte wielen zijn geschikt voor harde vloeroppervlakken, terwijl hardere wielen beter kunnen zijn voor tapijt.

Aanpassing aan Werkplekbehoeften

De keuze voor het juiste aantal wielen hangt af van uw specifieke werkplekbehoeften. Het is belangrijk om de balans te vinden tussen mobiliteit, stabiliteit, en de specifieke functie van het meubelstuk binnen uw kantooromgeving.

Bij ABC Kantoormeubelen streven we ernaar om producten aan te bieden die de werkplek zowel flexibeler als functioneler maken. Ons assortiment meubilair op wielen biedt u de vrijheid om uw werkruimte naar wens in te richten en te herinrichten, met het gemak van mobiliteit en de zekerheid van stabiliteit en veiligheid. Ontdek ons aanbod om de perfecte mobiele meubeloplossingen voor uw kantoor te vinden.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.