Aantal zitplaatsen

Bureau's

Instelbare, slinger verstelbare, elektrische zit/sta bureau's en nog veel meer werkplekken

Directiemeubilair

Zeer veel mooi meubilair voor in de directiekamer

Receptie meubilair

Richt uw receptie in met wachtkamerstoelen, een balie en een kapstok

Bureaustoelen

Honderden stoelen en bureaustoelen

Ladeblokken en dossierkasten

Verrijdbare ladeblokken en vaste ladeblokken om een hoekbureau mee te maken

Vergaderen

Fijn vergaderen doe je aan een goede vergadertafel en een comfortabele vergaderstoel

Kantine meubilair

Alles voor in uw kantine. Tafels, stoelen en nog veel meer kantinemeubilair, zoals barkrukken

Archiefkasten

Roldeur, schuifdeur, draaideur en garderobekasten in alle maten en materialen

Overige kantoormeubelen en accessoires

CPU houders, akoestische schermen en divers ander kantoormeubilair

Al onze kantoormeubelen

ABC Kantoormeubelen heeft duizenden kantoormeubelen op voorraad in alle vormen en maten denkbaar.

Bij het overwegen van het aantal zitplaatsen voor meubilair, vooral in kantooromgevingen, spelen verschillende factoren een rol die je kunnen helpen de juiste keuzes te maken voor jouw werkruimte.

Factoren om te Overwegen voor Kantoorzitplaatsen

1. Grootte van de Kantoorruimte

 • Evalueer de totale beschikbare ruimte om te bepalen hoeveel zitplaatsen comfortabel kunnen worden ondergebracht zonder de ruimte te overbelasten.

2. Type Werk

 • De aard van het werk beïnvloedt de behoefte aan zitplaatsen. Open collaboratieve ruimtes kunnen gebruik maken van banken of grote tafels met meerdere zitplaatsen, terwijl individuele taken wellicht afzonderlijke bureaus of cubicles vereisen.

3. Flexibiliteit en Mobiliteit

 • Overweeg of de werkruimte herconfigureerbaar moet zijn voor verschillende doeleinden, wat zou kunnen betekenen dat er gekozen wordt voor lichtgewicht en verplaatsbare stoelen.

4. Ergonomie en Comfort

 • Zorg ervoor dat de zitopties de juiste ondersteuning en comfort bieden, mogelijk kijkend naar verstelbare stoelen die kunnen worden aangepast aan verschillende lichaamstypes.

5. Esthetiek en Ontwerp

 • Kies zitplaatsen die het algehele ontwerp en esthetiek van het kantoor aanvullen, en positief bijdragen aan de werkomgeving.

6. Budget

 • Balanceer kwaliteit en kosten, met als doel de beste waarde die duurzaamheid biedt zonder de budgetbeperkingen te overschrijden.

Zitopstellingen Gebaseerd op Type Kantoor

Open Kantoorindelingen

 • Focus op banken en lange tafels die meerdere mensen kunnen huisvesten, ter bevordering van samenwerking en communicatie.

Traditionele Kantoorindelingen

 • Opteer voor individuele stoelen en bureaus, waarbij persoonlijke ruimte en privacy prioriteit hebben.

Creatieve Ruimtes

 • Mix verschillende soorten zitplaatsen, inclusief banken, zitzakken en sta-bureaus, om creativiteit te inspireren en comfort te bieden voor verschillende activiteiten.

Vergader- en Conferentieruimtes

 • Kies modulaire zitplaatsen die eenvoudig kunnen worden gerangschikt op basis van de grootte van de vergadering, om ervoor te zorgen dat alle deelnemers een zitplaats hebben.

Pauze- en Loungeruimtes

 • Voeg informele zitopties toe zoals banken en lounge stoelen om een ontspannen sfeer te creëren waar werknemers kunnen ontspannen.

Bij het selecteren van zitplaatsen voor een kantoor is het essentieel om zowel de onmiddellijke behoeften als mogelijke toekomstige veranderingen in de werkplek te overwegen. Door een balans te vinden tussen functionaliteit, comfort en esthetiek zal een productievere en aangenamere werkomgeving worden gecreëerd. Voor specifieke producten en configuraties is het raadzaam rechtstreeks te overleggen met een leverancier zoals ABC Kantoormeubelen om op maat gemaakte oplossingen te vinden die voldoen aan de unieke vereisten van jouw kantoor.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.