Akoestische inklapbare bank

Op de werkvloer kan het onrustig worden door veel ruis om je heen. Dit werkt niet mee aan de rust op de werkvloer en dus ook aan de productiviteit van de werknemers. Soms kan het heerlijk zijn om even een plekje te hebben waar je rustig kunt lezen, een gesprek kunt voeren of een telefoontje kunt beantwoorden.

Akoestische oplossing 

ABC Kantoormeubelen komt met een oplossing voor op de werkvloer, in de gang of in de kantine! De zogenaamde “Af en toe” bank! Deze zitplaats is geniaal, omdat hij verschillende functies heeft en voor meerdere doeleinden ingezet kan worden.

De “Af en Toe” bank, kan gebruikt worden als een standaard bank, maar ook als een stilte bank. De bank kan uitgeklapt worden door een simpele handeling, waardoor een geluiddempend effect ontstaat. De akoestische oplossing hoeft alleen maar ingezet te worden, wanneer er behoefte aan is.

Telefoneren, overleggen, lezen en ontmoeten. Het kan allemaal en naar uw eigen wens, in de “Af en Toe”

Wat leveren wij nog meer?

Abc kantoormeubelen kan in principe alles leveren vor uw kantoor, ook buiten ons assortiment om.
U kunt bij ons terecht voor een bureaubureaustoelvergaderstoelenkantinestoelenarchiefkasten
ladeblokkendirectiemeubilairreceptiebalies 
en nog veel meer kantooraccesoires.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.