Breedte

Bureau's

Instelbare, slinger verstelbare, elektrische zit/sta bureau's en nog veel meer werkplekken

Directiemeubilair

Zeer veel mooi meubilair voor in de directiekamer

Receptie meubilair

Richt uw receptie in met wachtkamerstoelen, een balie en een kapstok

Bureaustoelen

Honderden stoelen en bureaustoelen

Ladeblokken en dossierkasten

Verrijdbare ladeblokken en vaste ladeblokken om een hoekbureau mee te maken

Vergaderen

Fijn vergaderen doe je aan een goede vergadertafel en een comfortabele vergaderstoel

Kantine meubilair

Alles voor in uw kantine. Tafels, stoelen en nog veel meer kantinemeubilair, zoals barkrukken

Archiefkasten

Roldeur, schuifdeur, draaideur en garderobekasten in alle maten en materialen

Overige kantoormeubelen en accessoires

CPU houders, akoestische schermen en divers ander kantoormeubilair

Al onze kantoormeubelen

ABC Kantoormeubelen heeft duizenden kantoormeubelen op voorraad in alle vormen en maten denkbaar.

Bij ABC Kantoormeubelen begrijpen we dat de breedte van meubels een belangrijke overweging is bij het inrichten van kantoorruimtes. Daarom bieden we een scala aan breedtes voor verschillende soorten meubels, zodat je de perfecte pasvorm kunt vinden voor jouw specifieke behoeften. Hier zijn enkele aspecten waar je rekening mee kunt houden:

  1. Bureau’s: We bieden bureau’s in verschillende breedtes, variërend van compacte individuele werkplekken tot ruime bureaus voor gedeelde werkruimtes of vergadertafels. De breedte van het bureau hangt af van de beschikbare ruimte en de gewenste functionaliteit.

  2. Kasten: Onze kasten zijn verkrijgbaar in diverse breedtes, van slanke opbergoplossingen tot grotere kasten voor het organiseren van kantoorbenodigdheden, archieven of persoonlijke bezittingen.

  3. Tafels: Of je nu op zoek bent naar een smalle bijzettafel voor een ontvangstruimte of een brede eettafel voor een kantine of vergaderruimte, wij hebben tafels in verschillende breedtes om aan jouw behoeften te voldoen.

  4. Stoelen: Hoewel de breedte van een stoel niet altijd even prominent aanwezig is als bij andere meubelstukken, is het nog steeds een belangrijke factor om rekening mee te houden, vooral bij stoelen met armleuningen. We bieden stoelen in verschillende breedtes om ervoor te zorgen dat ze comfortabel passen bij verschillende lichaamstypes.

  5. Accessoires: Zelfs accessoires zoals monitorstandaards, ladeblokken en andere organisatieoplossingen komen in verschillende breedtes om aan te sluiten op de specifieke behoeften van jouw kantooromgeving.

Ongeacht de breedte die je nodig hebt, kun je erop vertrouwen dat onze producten van hoogwaardige kwaliteit zijn en zorgvuldig zijn ontworpen om functionaliteit en esthetiek te combineren. Bekijk ons assortiment om de juiste breedte voor jouw kantoorinrichting te vinden.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.