TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Framekleur

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Materiaal

Hoogte instelbaar

Hoogte instelbaar: D.m.v. spindel

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Optimaliseer de hoogte van uw kantoormeubilair met de hoogte-instelbare functie “D.m.v. spindel” van ABC Kantoormeubelen. Deze eigenschap biedt u de mogelijkheid om de hoogte van bepaalde meubelstukken aan te passen met behulp van een spindel, waardoor u een gepersonaliseerde en comfortabele werkomgeving kunt creëren.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Hoogteverstelling met Spindel: De “D.m.v. spindel” eigenschap maakt gebruik van een spindelmechanisme waarmee u de hoogte van het meubelstuk kunt aanpassen. Hierdoor kunt u de optimale hoogte vinden die past bij uw individuele behoeften en voorkeuren.
  2. Nauwkeurige Afstelling: De spindelmechanismen bieden een nauwkeurige hoogteafstelling, zodat u de hoogte tot op de millimeter kunt regelen. Dit zorgt voor een exacte aanpassing aan uw lichaamslengte en zithouding.
  3. Veelzijdigheid: Meubelstukken met deze eigenschap zijn veelzijdig inzetbaar. Denk aan bureaus, tafels of stoelen die aangepast kunnen worden aan verschillende gebruikers of aan verschillende taken en activiteiten.
  4. Gebruiksgemak: Het spindelmechanisme is ontworpen voor eenvoudig en gemakkelijk gebruik. Met minimale inspanning kunt u de hoogte van het meubelstuk aanpassen, wat bijdraagt aan een comfortabele en efficiënte werkomgeving.
  5. Gezonde Werkhouding: Door de hoogte van uw meubilair aan te passen, kunt u een gezonde werkhouding handhaven, wat belangrijk is voor het voorkomen van vermoeidheid en het bevorderen van welzijn tijdens langdurige werksessies.

Ervaar de voordelen van hoogteverstelling met de “D.m.v. spindel” eigenschap en creëer een ergonomisch verantwoorde en aanpasbare werkplek die voldoet aan uw unieke behoeften.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.