TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Framekleur

Normering

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Soort armleuning

Materiaal

Hoogte instelbaar

Martinedale: 50.000

Martindale: Duurzaamheid en Slijtvastheid voor Langdurig Gebruik!

Bij ABC Kantoormeubelen geloven we in het bieden van hoogwaardige producten die voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid. Onze meubelstoffering met een Martindale-slijtageweerstand van 50.000+ staat garant voor langdurig gebruik, zelfs in de meest veeleisende kantooromgevingen.

Waarom Kiezen voor Martindale 50.000+:

  1. Langdurige Prestaties: Een Martindale-slijtageweerstand van 50.000+ betekent dat de stof bestand is tegen intensief gebruik en dagelijkse slijtage, wat resulteert in langdurige prestaties.
  2. Geschikt voor Intensief Gebruik: Ideaal voor kantoren waar meubilair intensief wordt gebruikt, zoals werkplekken, vergaderruimtes en openbare ruimtes.
  3. Makkelijk in Onderhoud: Stoffen met een hoge Martindale-waarde zijn over het algemeen eenvoudig te onderhouden en behouden hun kwaliteit, zelfs bij regelmatig reinigen.
  4. Veelzijdigheid: Meubilair met Martindale 50.000+ is geschikt voor verschillende toepassingen, van bureaustoelen tot banken en bekleding van vergaderstoelen.
  5. Stijlvolle Opties: Ondanks de hoge slijtageweerstand bieden onze stoffen met Martindale 50.000+ een breed scala aan stijlvolle ontwerpen en kleuropties.

Duurzaamheid Ontmoet Stijl:

Kies voor duurzaamheid zonder concessies te doen aan stijl. Onze Martindale 50.000+ stoffen bieden de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Bezoek Onze Showroom of Bestel Online:

Ervaar de duurzaamheid van Martindale 50.000+ in onze showroom of ontdek de mogelijkheden online. ABC Kantoormeubelen – waar kwaliteit en duurzaamheid samenkomen voor jouw optimale kantoorinrichting!

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.