TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Framekleur

Hoogte

Breedte

Materiaal

Materiaal: Lucia

De Camira Lucia CS is een prachtige paneelstof die gemaakt is van Trevira CS, een vlam vertragend polyester garen. Deze stof heeft verschillende kenmerken en voordelen:

Materiaal en certificering:

  • De stof is gemaakt van vlam vertragend polyester garen, wat zorgt voor extra veiligheid in diverse omgevingen.
  • Het materiaal heeft de OEKO-TEX 100 certificering, wat betekent dat het vrij is van schadelijke stoffen en veilig is voor gebruik.
  • Doordat het gemaakt is van polyester garen, is het materiaal duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Akoestische eigenschappen:

  • De Camira Lucia CS heeft uitmuntende akoestische eigenschappen, waardoor het geluid gedempt wordt en een prettige akoestiek gecreëerd wordt in ruimtes waarin het gebruikt wordt. Dit is vooral gunstig voor kantoren, horecagelegenheden en andere openbare ruimtes waar geluidsabsorptie belangrijk is.

Kleurenpalet en ontwerp:

  • Het kleurenpalet van de Camira Lucia CS is uniek en bestaat uit meerdere kleuren die onderling goed te combineren zijn. De kleuren zijn veelal licht en helder, waardoor de structuur van de stof mooi naar voren komt in het oppervlak.
  • Dit maakt de stof geschikt voor verschillende toepassingen, zowel in particuliere omgevingen als in professionele settings zoals kantoren, horeca en publieke ruimtes.

Al met al biedt de Camira Lucia CS een combinatie van stijl, functionaliteit en veiligheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor diverse toepassingen waarin hoogwaardige paneelstoffen nodig zijn.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.