TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Framekleur

Normering

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Soort armleuning

Materiaal

Hoogte instelbaar

Soort deur

Materiaal: Wolvilt

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Ons gemêleerde wolvilt, vervaardigd uit zuivere scheerwol, biedt verschillende voordelen dankzij zijn natuurlijke eigenschappen en hoogwaardige productie:

Natuurlijke vuilafstotendheid en onbrandbaarheid:

  • Het wolvilt, gemaakt van zuiver scheerwol, is van nature vuilafstotend, waardoor het gemakkelijk te onderhouden is en bestand is tegen dagelijkse vervuiling.
  • Bovendien is het wolvilt onbrandbaar, wat zorgt voor extra veiligheid in diverse toepassingen.

Gemêleerde kleuren:

  • De gemêleerde grijze en bruine tinten van het wolvilt ontstaan door het mengen van verschillende kleuren ongeverfde Merino schapenwol. Dit zorgt voor een uniek en natuurlijk kleurenpalet dat een warme en authentieke uitstraling geeft aan elk interieur.

Gifvrij en veiligheidscertificeringen:

  • Ons wolvilt is gifvrij en voldoet aan strenge veiligheidsnormen, waaronder de UNE-EN 71-2, UNE-EN 71-3 en Öko-Tex 100. Deze certificeringen garanderen dat het materiaal veilig is voor gebruik, zelfs in omgevingen waar kinderen in contact kunnen komen met het vilt.

Door te kiezen voor ons gemêleerde wolvilt, kunt u genieten van een hoogwaardig en duurzaam materiaal dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook veilig en functioneel voor verschillende toepassingen in huis, kantoor of andere commerciële ruimtes.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.