TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Soort product

Framekleur

Normering

Hoogte

Breedte

Diepte

Materiaal

Soort deur

Normering: DIN 4102

DIN 402 is de wet waarin de brandvertragende werking van materiaal is opgesteld, opgesteld door het Deutsches Institut für Normung. Zij zijn ook verantwoordelijk voor de bekende DIN 474 norm, waarin de gangbare papierformaten zijn bepaald. DIN 4102 is vergelijkbaar met de Europese norm EN 13501-1

Normen zoals DIN 4102 en EN 13501-1 zijn cruciaal voor de bouwindustrie, omdat ze helpen bij het waarborgen van de veiligheid van gebouwen en hun inzittenden door strikte eisen te stellen aan de brandreactie van gebruikte materialen. Dit omvat het testen van materialen op brandbaarheid, vlamverspreiding, rookontwikkeling, en het vrijkomen van brandende druppels of deeltjes. Het naleven van deze normen is essentieel voor fabrikanten, architecten, en bouwbedrijven om te voldoen aan wettelijke voorschriften en om de veiligheid en kwaliteit van hun projecten te garanderen.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.