TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Normering

Breedte

Diepte

Soort poot

Materiaal

Hoogte instelbaar

Normering: NEN-1335

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

De NEN 1335-normcertificering staat garant voor ergonomische excellentie in kantoorstoelen, waardoor je werkplek voldoet aan de hoogste normen op het gebied van comfort en gezondheid. Bij ABC Kantoormeubelen begrijpen we het belang van een goede werkhouding, en daarom bieden we een uitgebreide selectie van NEN 1335-gecertificeerde kantoorstoelen.

De NEN-1335 is een Europese norm voor bureaustoelen. Omdat er in Europa een groot verschil is in lengte, is er in Europa een overkoepelende bureaustoel  normering vastgelegd.  Deze norm maakt iets duidelijk over wat de maatvoering en de instelbaarheid van de bureaustoel zou moeten zijn.  Bij een bureaustoel die aan de NEN-1335 of EN1335 richtlijnen voldoet, weet u zeker dat ongeveer 85% tot 95% van alle mensen, qua maatvoering, op deze bureaustoel kan zitten. Uiteraard moet deze dan wel goed ingesteld worden. Hierbij moet u letten op de zitdiepte, zithoogte, verstelbare armleuningen en de instelbaarheid van de rugleuning.

• De zithoogte moet verstelbaar zijn van 40 tot 51 cm
• De zitting minimaal 40 cm breed
• Geen scherpe randen en hoeken aanwezig
• De breedte van de rugleuning is minimaal 36 cm, de lengte minimaal 40 cm

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.