TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Bladkleur

Framekleur

Normering

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Soort armleuning

Materiaal

Hoogte instelbaar

Vorm

Uitvoering

Normering: TÜV Rheinland

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

TÜV Rheinland is een vooraanstaand bedrijf dat zijn hoofdkantoor in Duitsland heeft, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1872. Het bedrijf is gespecialiseerd in certificering, inspectie en veiligheid, en het is een belangrijke speler in de technische sector wereldwijd. Met zijn hoofdzetel gevestigd in Keulen, heeft TÜV Rheinland een reputatie opgebouwd als een betrouwbare autoriteit op het gebied van kwaliteitsborging en naleving van industriestandaarden.

Een TÜV Rheinland-certificaat geeft aan dat een product grondig is getest en voldoet aan specifieke normen en voorschriften die gelden binnen de industrie. Voor kantoormeubelen kan dit betekenen dat het product is beoordeeld op aspecten zoals duurzaamheid, ergonomie, veiligheid en milieuvriendelijkheid. Het verkrijgen kan een belangrijke meerwaarde bieden voor zowel fabrikanten als consumenten, omdat het een onafhankelijke bevestiging is van de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product.

Voor consumenten kan het bezit van een TÜV Rheinland-certificaat een extra geruststelling bieden bij de aanschaf van kantoormeubelen, aangezien het aantoont dat het product is onderworpen aan rigoureuze tests en voldoet aan hoge normen voor prestaties en veiligheid. Fabrikanten kunnen ook profiteren van het certificeringsproces door hun betrokkenheid bij kwaliteitsborging te benadrukken en het vertrouwen van klanten te vergroten.

Al met al speelt TÜV Rheinland een belangrijke rol bij het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid van producten in de technische sector, waaronder kantoormeubelen, en het TÜV Rheinland-certificaat kan dienen als een waardevolle indicator van conformiteit met industriestandaarden en regelgeving.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.