TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Bladkleur

Framekleur

Normering

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Soort armleuning

Materiaal

Hoogte instelbaar

Soort deur

Vorm

Uitvoering

Soort poot: 4-Poots

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

4-poots kantoormeubelen zijn voorzien van een onderstel met vier poten. Dit type onderstel wordt vaak gebruikt voor stabiliteit en ondersteuning van verschillende meubelstukken, zoals bureaus, stoelen, tafels en banken. Hier zijn enkele kenmerken van meubelen met een 4-poots onderstel:

  1. Stabiliteit: Meubelen met een 4-poots onderstel bieden over het algemeen een stevige en stabiele basis. Dit is vooral belangrijk voor bureaus en tafels waarop werkzaamheden worden uitgevoerd.
  2. Evenwicht: Het vierpootsontwerp zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht over de vier poten, wat resulteert in een gebalanceerde ondersteuning van het meubelstuk.
  3. Veelzijdigheid: Meubelen met een 4-poots onderstel zijn vaak veelzijdig in gebruik en kunnen worden aangepast aan verschillende kantooromgevingen, zoals werkruimtes, vergaderzalen, ontvangstruimtes en kantines.
  4. Esthetiek: Afhankelijk van het ontwerp kunnen meubelen met een 4-poots onderstel een moderne, eigentijdse uitstraling hebben of juist een meer traditionele look bieden, afhankelijk van de stijl en materialen.
  5. Variatie: Er zijn verschillende varianten beschikbaar, waaronder metalen, houten en kunststof uitvoeringen, evenals verschillende kleuren en afwerkingen om aan verschillende voorkeuren en interieurontwerpen te voldoen.

Al met al biedt het gebruik van een 4-poots onderstel stabiliteit, duurzaamheid en esthetiek aan diverse kantoormeubelen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende toepassingen binnen een kantooromgeving.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.