TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Bladkleur

Framekleur

Normering

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Soort armleuning

Materiaal

Hoogte instelbaar

Vorm

Uitvoering

Soort poot: Kruisvoet

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Kruisvoet onderstellen bieden een mix van stijl, stabiliteit en ruimtelijke efficiëntie, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel vergaderstoelen en bureaustoelen als voor tafels. Hieronder worden de voordelen en toepassingen van kruisvoet onderstellen verder toegelicht:

Voor Vergader- en Directiestoelen

  • Stijlvolle Uitstraling: Vergaderstoelen op een kruisvoet dragen bij aan de esthetiek van luxere vergaderruimtes of directiekamers. Hun design straalt verfijning en professionaliteit uit, wat bijdraagt aan de algehele uitstraling van de ruimte.
  • Comfort voor Langdurig Zitten: Het ontwerp van deze stoelen is vaak gericht op comfort, wat essentieel is voor langdurige vergaderingen. De stabiliteit van de kruisvoet zorgt voor een stevige basis, terwijl de stoel zelf vaak is ontworpen om ergonomische ondersteuning te bieden.
  • Flexibiliteit: Een kruisvoet onderstel maakt het vaak mogelijk dat de stoel draaibaar is, wat extra gemak biedt in een vergaderomgeving.

Voor Bureaustoelen

  • Veelvoorkomend Ontwerp: De meeste moderne bureaustoelen hebben een kruisvoet onderstel, uitgevoerd in kunststof of metaal, vanwege de goede balans en mobiliteit die het biedt. De wieltjes onder de poten maken het gemakkelijk om de stoel te verplaatsen, wat bijdraagt aan de flexibiliteit op de werkplek.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: Metaal en kunststof bieden duurzaamheid en betrouwbaarheid, essentiële eigenschappen voor meubilair dat dagelijks wordt gebruikt.

Voor Tafels

  • Ruimtelijke Efficiëntie: Een tafel met een kruisvoet onderstel maakt optimaal gebruik van de ruimte. Door het centrale punt van ondersteuning is de rand van de tafel volledig vrij, waardoor er meer stoelen rondom kunnen worden geplaatst. Dit is vooral handig in kleinere ruimtes.
  • Esthetisch Plezierig: De unieke vormen van kruis-, spin- en V-poten maken deze tafels tot opvallende stukken in elk interieur. Ze voegen een modern element toe aan de ruimte en kunnen dienen als een focal point.
  • Optimale Beenruimte: Vooral bij vergader- en eettafels is beenruimte belangrijk. Een centraal geplaatste poot zorgt ervoor dat personen aan de kopse kanten van de tafel ook comfortabel kunnen zitten, zonder hinder van tafelpoten.

De keuze voor meubilair met een kruisvoet onderstel draagt bij aan een combinatie van functionaliteit, comfort en stijl. Of het nu gaat om het inrichten van een kantoor, vergaderkamer of een directiekamer, meubilair met een kruisvoet biedt praktische voordelen terwijl het ook een statement maakt op het gebied van design. Bij ABC Kantoormeubelen vindt u een divers aanbod van dergelijk meubilair, ontworpen om elke ruimte te verrijken en te optimaliseren voor zowel werk als overleg.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.