TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Bladkleur

Framekleur

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Soort armleuning

Materiaal

Hoogte instelbaar

Vorm

Uitvoering

Soort poot: O-Poot

Een O-poot is een type onderstel dat wordt gebruikt bij verschillende soorten kantoormeubilair, zoals bureaus, tafels en werkstations. Hier zijn enkele eigenschappen en voordelen van meubilair met een O-poot:

  1. Stabiliteit: Een O-poot biedt uitstekende stabiliteit vanwege de brede cirkelvormige basis. Deze brede basis zorgt ervoor dat het meubel stevig op de grond staat en minder snel wiebelt of beweegt tijdens gebruik.
  2. Ruimte voor beenruimte: De open structuur van een O-poot biedt voldoende ruimte voor beenruimte onder het bureau of de tafel. Dit is vooral handig voor gebruikers die comfortabel willen zitten zonder belemmering van de poten van het meubilair.
  3. Evenwichtige belasting: De cirkelvormige basis van de O-poot verdeelt het gewicht van het meubel gelijkmatig over de gehele omtrek. Dit zorgt voor een evenwichtige belasting en helpt bij het voorkomen van doorbuigen of vervorming van het bureaublad of tafelblad, zelfs wanneer het meubel zwaar beladen is.
  4. Modern design: Meubels met een O-poot hebben vaak een eigentijds en modern ontwerp dat goed past bij moderne kantooromgevingen. De cirkelvormige basis voegt een esthetisch element toe aan het interieur en kan helpen bij het creëren van een professionele uitstraling.
  5. Duurzaamheid: O-poten worden meestal vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals staal of aluminium, waardoor ze robuust en duurzaam zijn. Ze zijn bestand tegen dagelijks gebruik en bieden langdurige ondersteuning voor het meubilair.

Kortom, meubilair met een O-poot biedt stabiliteit, ruimte voor beenruimte, evenwichtige belasting, een modern design en duurzaamheid, waardoor het een populaire keuze is voor kantooromgevingen.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.