TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Framekleur

Hoogte

Breedte

Diepte

Materiaal

Hoogte instelbaar

Soort product: Bureaufiets

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Onderzoek toont aan dat de hele dag stil zitten niet goed is voor de gezondheid en productiviteit. Op kantoren ontstaan dan ook steeds meer mogelijkheden om tijdens het werk in beweging te blijven. Een bureaufiets is de oplossing om te werken en te bewegen tegelijk. De trapbeweging kan zonder nadenken worden uitgevoerd, waardoor de focus op de werkzaamheden niet verminderd wordt.

Ontdek de voordelen van een bureaufiets voor een actieve en gezonde werkomgeving. Onze bureaufietsen bieden:

  1. Actief Zitten: Met een bureaufiets kunt u tijdens het werken blijven bewegen. Dit bevordert de bloedcirculatie en vermindert het risico op een zittende levensstijl.
  2. Verhoogde Productiviteit: Onderzoek toont aan dat regelmatige lichaamsbeweging tijdens het werken kan leiden tot een verbeterde concentratie en productiviteit.
  3. Verbeterde Gezondheid: Door regelmatig te fietsen tijdens het werken, kunt u uw algehele gezondheid en welzijn verbeteren. Het kan helpen bij het verbranden van calorieën, het verminderen van stress en het verbeteren van de houding.
  4. Aanpasbaarheid: Onze bureaufietsen zijn ontworpen met aanpasbare zithoogtes en weerstandsniveaus, zodat u de fiets kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren en behoeften.
  5. Compact en Draagbaar: Dankzij hun compacte ontwerp ideaal voor gebruik in kantoren of thuiswerkplekken. Ze kunnen gemakkelijk worden verplaatst en opgeborgen wanneer ze niet in gebruik zijn.

Kies voor een bureaufiets en ervaar de voordelen van een actieve en gezonde werkhouding. Met ABC Kantoormeubelen vindt u hoogwaardige bureaufietsen die perfect passen bij uw behoeften en werkomgeving.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.