TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Framekleur

Hoogte

Breedte

Materiaal

Soort product: CPU houder

Een CPU-houder biedt verschillende voordelen voor het creëren van een ergonomische en efficiënte werkplek. Door de computer van de vloer of het bureau te halen en onder het bureau te bevestigen, optimaliseert dit hulpmiddel niet alleen de beschikbare ruimte, maar draagt het ook bij aan een schonere en georganiseerdere werkomgeving. Hieronder volgt een gedetailleerde uiteenzetting van de voordelen en belangrijke kenmerken van CPU-houders:

Voordelen van CPU-houders

 1. Ruimtebesparing:
  • Door de CPU onder het bureau te monteren, wordt waardevolle bureauruimte vrijgemaakt, wat zorgt voor een ruimer en minder rommelig werkoppervlak.
 2. Minder Stofvorming:
  • Het plaatsen van de CPU boven de grond vermindert de hoeveelheid stof die in de ventilatoren en op andere componenten kan ophopen, wat de levensduur van de computer kan verlengen.
 3. Verbeterde Ergonomie en Bewegingsvrijheid:
  • Een CPU-houder kan de ergonomie van de werkplek verbeteren door de computer binnen handbereik te houden voor eenvoudig onderhoud en aanpassingen, zonder dat dit ten koste gaat van de bewegingsvrijheid.

Kenmerken van CPU-houders

 1. Verstelbaarheid:
  • Veel CPU-houders zijn verstelbaar, waardoor ze compatibel zijn met verschillende computerformaten en -modellen. Dit zorgt voor een flexibele en toekomstbestendige oplossing.
 2. Eenvoudige Installatie:
  • De meeste CPU-houders zijn ontworpen voor eenvoudige installatie, vaak met behulp van klemmen of schroeven die aan het bureaublad of de onderkant van het bureau bevestigd worden.
 3. Verbeterde Toegankelijkheid en Kabelmanagement:
  • Naast het besparen van ruimte, kunnen CPU-houders ook bijdragen aan een beter kabelmanagement door de computer in een vaste positie te houden, wat helpt om kabels georganiseerd en buiten zicht te houden.

Een CPU-houder is dus een waardevolle toevoeging aan elke werkplek, vooral voor diegenen die streven naar een minimalistische, georganiseerde en ergonomisch verantwoorde werkomgeving.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.