TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Hoogte

Breedte

Diepte

Materiaal

Soort product: Dossierkast

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Voor het opbergen van uw hangmappen kunt u gebruik maken van een dossierkast / hangmappenkast. Op deze manier heeft u direct al uw documenten binnen handbereik. In een enkele hangmappenkast kunt u zowel A4 als A4 folio hangmappen kwijt. In een lade kunt u circa 50 a 60 hangmappen kwijt. Dit is uiteraard afhankelijk van de dikte van uw hangmap. Een A4 hangmap is precies passend voor een A4 document. Een A4 folio hangmap is wat groter dan een A4 document, zodat u aan beide kanten nog wat ruimte over heeft. In een dubbele hangmappenkast kunt u enkel A4 documenten archiveren.

De kasten zijn centraal afsluitbaar, dit betekent dat als u de kast op slot doet, alle laden direct zijn afgesloten. Daarnaast hebben de kasten ook een kantelbeveiliging, waardoor er maar één lade tegelijk open getrokken kan worden.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.