TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Framekleur

Breedte

Materiaal

Vorm

Soort product: Kabelslurf

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Een kabelslurf, soms ook wel een kabelspiraal, kabelsok of kabelkolom genoemd, is een flexibel hulpmiddel voor kabelmanagement dat wordt gebruikt om kabels en draden van het bureau naar de vloer te geleiden op een georganiseerde en esthetisch aantrekkelijke manier. Het is ontworpen om de warboel van kabels die vaak voorkomt in werkruimtes te verminderen en biedt een veilige en nette manier om kabels te beschermen en te verbergen.

Voordelen van een Kabelslurf

  • Veiligheid: Door kabels te bundelen en netjes langs een bureau of werkstation te leiden, vermindert een kabelslurf struikelgevaren en beschermt het kabels tegen slijtage of beschadiging door voetverkeer of bureaustoelen.
  • Esthetiek: Kabelslurven helpen om de kantoorruimte er netter en professioneler uit te laten zien door loshangende kabels uit het zicht te houden.
  • Flexibiliteit: Veel kabelslurven zijn gemaakt van flexibele materialen die kunnen worden aangepast aan verschillende bureauhoogtes en configuraties, wat ze geschikt maakt voor vrijwel elke werkplek.
  • Eenvoudige installatie: Kabelslurven kunnen vaak eenvoudig worden geïnstalleerd zonder de noodzaak van gereedschap of permanente wijzigingen aan het bureau of de vloer.

Overwegingen bij de Aanschaf van een Kabelslurf

  • Lengte: Zorg ervoor dat je een kabelslurf kiest die lang genoeg is om de afstand van het bureau of werkstation naar de vloer te overbruggen. Sommige modellen kunnen op maat worden geknipt om aan specifieke behoeften te voldoen.
  • Diameter: Overweeg de diameter van de kabelslurf. Deze moet groot genoeg zijn om alle kabels die je wilt bundelen te kunnen bevatten.
  • Materiaal: Verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals stof, kunststof of rubber. De keuze van het materiaal kan afhangen van persoonlijke voorkeur of de specifieke eisen van de werkplek.
  • Kleur: Kies een kleur die past bij het interieur van je kantoor of die de kabels op een discrete manier verbergt.

ABC Kantoormeubelen biedt een verscheidenheid aan kabelslurven aan die passen bij diverse kantoorbehoeften. Door het juiste type en formaat te kiezen, kun je zorgen voor een veiligere, nettere en meer georganiseerde werkplek.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.