TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Framekleur

Hoogte

Breedte

Diepte

Materiaal

Soort product: Scheidingswand

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Verbeter de indeling van uw kantoorruimte met de scheidingswanden van ABC Kantoormeubelen. Onze scheidingswanden zijn ontworpen om privacy te bieden, geluid te verminderen en een flexibele indeling van de werkplek mogelijk te maken.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Privacy en Concentratie: Creëer afgebakende werkplekken en vergroot de privacy voor individuele medewerkers. Onze scheidingswanden helpen bij het verminderen van visuele afleiding, wat de concentratie en productiviteit bevordert.
  2. Geluidsabsorptie: Verminder storend geluid in open kantooromgevingen met geluidsabsorberende scheidingswanden. Dit draagt bij aan een rustige en prettige werkomgeving.
  3. Flexibiliteit: Beschikbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor u de indeling van uw kantoorruimte flexibel kunt aanpassen aan de behoeften van uw team.
  4. Esthetisch Ontwerp: Met een eigentijds ontwerp passen onze scheidingswanden naadloos in diverse kantooromgevingen. Kies uit verschillende kleuren en materialen om een stijlvolle en professionele uitstraling te creëren.

ABC Kantoormeubelen staat voor kwaliteit en functionaliteit, en wij dragen bij aan een betere werkomgeving. Verbeter de workflow en het comfort in uw kantoor.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.