TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Bladkleur

Framekleur

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Soort armleuning

Materiaal

Hoogte instelbaar

Soort deur

Vorm

Uitvoering

Soort wielen: Geremde wielen

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Geremde wielen zijn een slimme en functionele toevoeging aan verschillende soorten meubilair en apparatuur, vooral in dynamische en flexibele werkomgevingen. Ze combineren mobiliteit met stabiliteit, waardoor je gemakkelijk items zoals bureaustoelen, werktafels, of zelfs zware apparatuur kunt verplaatsen. Zodra de rem wordt geactiveerd, zorgen deze wielen voor een veilige en vaste positie. Hieronder volgt meer informatie over de voordelen en overwegingen bij het kiezen van geremde zwenkwielen.

Voordelen van Geremde wielen

1. Veelzijdige Mobiliteit

  • De capaciteit om in alle richtingen te draaien biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit bij het verplaatsen van meubilair of apparatuur, wat ideaal is voor het herinrichten van ruimtes of het eenvoudigweg schoonmaken.

2. Verbeterde Stabiliteit en Veiligheid

  • De dubbele remfunctie – het stoppen van zowel de draaiing als het rollen – biedt stabiliteit en veiligheid, wat cruciaal is in omgevingen waar onbedoeld verplaatsen van meubels of apparatuur tot ongelukken kan leiden.

3. Eenvoudige Bevestiging

  • De topplaat met 4 boutgaten maakt een solide bevestiging mogelijk op vrijwel elk oppervlak, wat zorgt voor een betrouwbare installatie die de test van tijd kan doorstaan.

Overwegingen bij het Kiezen van Geremde Zwenkwielen

1. Grootte en Draagvermogen

  • Kies het juiste formaat en draagvermogen op basis van het gewicht en de grootte van het meubilair of de apparatuur. Dit zorgt ervoor dat de wielen het gewicht kunnen dragen zonder te vervormen of te breken.

2. Vloerbescherming

  • Overweeg wielen met een zachte coating om krassen of schade aan vloeroppervlakken te voorkomen, vooral op houten vloeren of andere kwetsbare materialen.

3. Type Remmechanisme

  • Er zijn verschillende soorten remmechanismen beschikbaar. Zorg ervoor dat het mechanisme gemakkelijk te bedienen is en een betrouwbare vergrendeling biedt.

4. Materiaal en Duurzaamheid

  • De materiaalkeuze van zowel het wiel als de behuizing heeft invloed op de levensduur en prestaties. Materialen zoals rubber, polyurethaan of roestvrijstaal kunnen geschikt zijn voor verschillende gebruiksomstandigheden.

5. Esthetiek

  • Hoewel functionaliteit voorop staat, is het de moeite waard om wielen te kiezen die esthetisch passen bij het meubilair of de apparatuur, vooral in ruimtes waar het uiterlijk van belang is.

Door de juiste geremde zwenkwielen te selecteren, kun je de veelzijdigheid en functionaliteit van je meubels en apparatuur aanzienlijk verbeteren, terwijl je ook een veilige en stabiele werkomgeving behoudt. Dit maakt ze een waardevolle investering voor elk kantoor, werkplaats of commerciële ruimte.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.