TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Framekleur

Normering

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Soort armleuning

Materiaal

Hoogte instelbaar

Uitvoering

Uitvoering: DONATI synchroon mechanisme

Donati Synchroon Mechanisme – Optimaal Zitcomfort met Geavanceerde Functionaliteit

Deze uitvoering in kantoorstoelen biedt een geavanceerde en ergonomische oplossing voor een comfortabele zitervaring. Dit mechanisme is ontworpen om zich aan te passen aan de natuurlijke bewegingen van het lichaam en zorgt voor optimale ondersteuning tijdens langdurig zitten.

Kenmerken:

  • Synchrone Bewegingen: Het Donati Synchroon Mechanisme maakt synchrone bewegingen mogelijk tussen de zitting en de rugleuning, waardoor het lichaam in evenwicht blijft en de druk gelijkmatig wordt verdeeld.
  • Verstelbare Tegendruk: Pas de tegendruk eenvoudig aan volgens persoonlijke voorkeuren, waardoor je de stoel kunt afstemmen op jouw individuele behoeften en comfortniveau.
  • Lendensteun: De stoelen met Donati Synchroon Mechanisme zijn vaak voorzien van een instelbare lendensteun om extra ondersteuning te bieden aan de onderrug.
  • Comfortabel Zitcomfort: Dit mechanisme zorgt voor een comfortabele en ergonomische zitpositie, zelfs bij langdurig gebruik, wat bijdraagt aan de algehele gezondheid en productiviteit.

Kies deze optie als je op zoek bent naar geavanceerd zitcomfort met ergonomische functionaliteit. Bij ABC Kantoormeubelen begrijpen we het belang van ergonomie in de moderne werkplek, en daarom bieden we stoelen met geavanceerde mechanismen, waaronder dit mechanisme, om te voldoen aan de behoeften van veeleisende gebruikers.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.