TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Bladkleur

Framekleur

Normering

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Materiaal

Hoogte instelbaar

Vorm

Uitvoering

Uitvoering: Met zwevend 25mm blad

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Kies voor een kantoorinrichting met een moderne uitstraling door te opteren voor meubels met een zwevend 25mm blad. Deze uitvoering voegt niet alleen stijl toe aan je werkplek, maar biedt ook functionele voordelen die de efficiëntie en esthetiek van je kantoorruimte verbeteren.

Kenmerken:

  • Strakke en Hedendaagse Look: Een zwevend 25mm blad creëert een strak en hedendaags uiterlijk, waardoor je kantoorruimte een moderne uitstraling krijgt.
  • Visuele Lichtheid: Het zwevende effect zorgt voor visuele lichtheid, waardoor de ruimte er ruimer en georganiseerder uitziet.
  • Ruimte voor Kabelmanagement: De zwevende constructie biedt ruimte voor effectief kabelmanagement, waardoor kabels netjes kunnen worden weggewerkt voor een opgeruimde uitstraling.
  • Veelzijdigheid in Ontwerp: Meubels met een zwevend blad passen goed bij diverse kantoorstijlen en bieden veelzijdigheid in het ontwerp van je werkplek.

Kies voor de eigentijdse en functionele uitvoering “Met Zwevend 25mm Blad” en verrijk je kantoorruimte met een modern ontwerp dat zowel stijlvol als praktisch is. Bij ABC Kantoormeubelen bieden we een ruime selectie meubels met zwevende bladen om aan te sluiten bij jouw unieke kantoorbehoeften.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.