TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Framekleur

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Hoogte instelbaar

Uitvoering

Uitvoering: Ronde voetsteun

Ronde Voetsteun – Ergonomisch Comfort voor Langdurig Zitten

De uitvoering met een “Ronde Voetsteun” in kantoormeubelen biedt ergonomisch comfort voor mensen die langdurig zitten. Deze voetsteun is ontworpen om de bloedsomloop te bevorderen, de druk op de onderrug te verminderen en een comfortabele zithouding te ondersteunen.

Kenmerken:

  • Ergonomisch Design: Ergonomisch ontworpen om de juiste ondersteuning te bieden aan de voeten en benen, waardoor de algehele lichaamshouding verbetert.
  • Bevordering van Bloedsomloop: Door de voeten op de ronde voetsteun te plaatsen, wordt de bloedsomloop bevorderd, wat vermoeidheid en spanning vermindert tijdens lange periodes van zitten.
  • Ondersteuning voor de Onderrug: De voetsteun helpt bij het verminderen van druk op de onderrug, waardoor rugklachten worden verminderd en een meer comfortabele zithouding wordt gefaciliteerd.
  • Verstelbare Hoogte: Veel ronde voetsteunen zijn in hoogte verstelbaar, zodat gebruikers deze kunnen aanpassen aan hun individuele voorkeuren en de juiste hoogte voor hun comfort kunnen instellen.

Kies voor deze uitvoering als je op zoek bent naar een eenvoudige en effectieve manier om ergonomisch comfort toe te voegen aan je zitomgeving. Bij ABC Kantoormeubelen begrijpen we het belang van ergonomie in moderne kantooromgevingen, en daarom bieden we meubels met diverse uitvoeringen, waaronder de ronde voetsteun, om aan de behoeften van gebruikers te voldoen.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.