TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Hoogte

Breedte

Diepte

Materiaal

Uitvoering

Uitvoering: Semi-Akoestisch (Still)

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Semi-Akoestisch (Still) – Een Evenwicht Tussen Rust en Interactie

De uitvoering “Semi-Akoestisch (Still)” in kantoormeubelen biedt een uitgebalanceerde oplossing om geluiden te beheersen en tegelijkertijd een aangename interactieve werkomgeving te behouden. Deze meubels zijn ontworpen met hoogwaardige akoestische materialen om storende geluiden te verminderen, terwijl ze een open en collaboratieve sfeer bevorderen.

Kenmerken:

  • Akoestische Demping: De “Semi-Akoestisch (Still)” uitvoering maakt gebruik van akoestische materialen om geluidsdemping te bieden, waardoor storende geluiden worden verminderd en de concentratie wordt bevorderd.
  • Flexibele Werkplek: Creëer een flexibele en dynamische werkplek waar samenwerking en interactie mogelijk blijven, zelfs in open kantooromgevingen.
  • Stijlvol Design: Meubels met de “Still” uitvoering combineren akoestische functionaliteit met een stijlvol design, waardoor ze een aanvulling zijn op moderne kantoorinrichtingen.
  • Verbeterde Privacy: Biedt een zekere mate van privacy op individuele werkplekken zonder de mogelijkheid tot samenwerking volledig uit te sluiten.

Kies voor de “Semi-Akoestisch (Still)” uitvoering als je een balans wilt tussen rust en interactie op de werkplek. Bij ABC Kantoormeubelen begrijpen we dat moderne kantoren vragen om flexibele oplossingen, en daarom bieden we meubels met geavanceerde semi-akoestische eigenschappen om aan de behoeften van diverse werkstijlen te voldoen.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.