ergonmisch

Ergonomisch

Bureau's

Instelbare, slinger verstelbare, elektrische zit/sta bureau's en nog veel meer werkplekken

Directiemeubilair

Zeer veel mooi meubilair voor in de directiekamer

Receptie meubilair

Richt uw receptie in met wachtkamerstoelen, een balie en een kapstok

Bureaustoelen

Honderden stoelen en bureaustoelen

Ladeblokken en dossierkasten

Verrijdbare ladeblokken en vaste ladeblokken om een hoekbureau mee te maken

Vergaderen

Fijn vergaderen doe je aan een goede vergadertafel en een comfortabele vergaderstoel

Kantine meubilair

Alles voor in uw kantine. Tafels, stoelen en nog veel meer kantinemeubilair, zoals barkrukken

Archiefkasten

Roldeur, schuifdeur, draaideur en garderobekasten in alle maten en materialen

Overige kantoormeubelen en accessoires

CPU houders, akoestische schermen en divers ander kantoormeubilair

Al onze kantoormeubelen

ABC Kantoormeubelen heeft duizenden kantoormeubelen op voorraad in alle vormen en maten denkbaar.

Belang van Ergonomische Kantoormeubelen

1. Gezondheid en Welzijn

Ergonomisch ontworpen meubilair ondersteunt het lichaam op een natuurlijke en gezonde manier, helpt fysieke klachten zoals rugpijn, nekpijn, en carpaal tunnelsyndroom te voorkomen of te verminderen.

2. Productiviteit

Comfortabele medewerkers zijn productievere medewerkers. Ergonomische meubels kunnen helpen vermoeidheid te verminderen, concentratie te verhogen en de algehele efficiëntie te verbeteren.

3. Aanpasbaarheid

Ergonomisch meubilair biedt vaak verstelbare opties zoals zithoogte, rugleuning, armsteunen en monitorstanden, waardoor gebruikers hun werkplek kunnen aanpassen aan hun persoonlijke comfort.

Kiezen voor Ergonomische Kantoormeubelen

1. Ergonomische Bureaustoelen

Zoek naar stoelen met verstelbare zithoogte, lendensteun, armsteunen, en kantelmechanisme. Een goede bureaustoel moet de curve van de wervelkolom ondersteunen en het gewicht gelijkmatig verdelen.

2. Verstelbare Bureaus

Sta-bureaus of in hoogte verstelbare bureaus kunnen gebruikers aanmoedigen om regelmatig van houding te veranderen, wat bevorderlijk is voor de bloedsomloop en spieractiviteit.

3. Monitorstandaards en Toetsenbordtrays

Deze accessoires kunnen helpen om de monitor op ooghoogte te brengen en het toetsenbord in een ergonomische positie te plaatsen, waardoor de kans op oogspanning en RSI wordt verminderd.

4. Voetensteunen

Een voetensteun kan helpen de druk op de onderrug te verminderen voor mensen wiens voeten niet plat op de vloer rusten wanneer ze zitten.

Implementatie in de Werkplek

Bij het implementeren van ergonomisch meubilair is het belangrijk om:

  • Een Ergonomische Evaluatie uit te Voeren: Overweeg een professionele ergonomische evaluatie om specifieke behoeften en risico’s in jouw werkomgeving te identificeren.
  • Medewerkers te Trainen: Zorg ervoor dat medewerkers weten hoe ze hun ergonomische meubels correct kunnen aanpassen en gebruiken.
  • Feedback te Verzamelen: Vraag regelmatig feedback van medewerkers over hun ervaringen met het ergonomische meubilair en pas aan waar nodig.

Ergonomische kantoormeubelen kunnen een significante impact hebben op de gezondheid, het welzijn en de productiviteit van medewerkers. Door te investeren in kwalitatief hoogwaardige, aanpasbare meubels, kunnen bedrijven een positieve werkomgeving creëren die medewerkers ondersteunt en motiveert.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.