Stahulp

Een gezonde zithouding is een sta houding!

De stahulp is te vergelijken met een ergonomische bureaustoel of betergezegd een ergonomische werkkruk. Deze verstelbare kruk is een uitkomst ter voorkoming van rugklachten! De sta hulp valt onder de ergonomische kantoormeubelen. De stahulp valt onder de werkstoelen, maar is eenvoudiger en wendbaar!

Zit terwijl je staat! 

Doorbraak in de ergonomie! Nooit meer rugklachten!

Wat leveren wij nog meer?

Abc kantoormeubelen kan in principe alles leveren vor uw kantoor, ook buiten ons assortiment om.
U kunt bij ons terecht voor een bureaubureaustoelvergaderstoelenkantinestoelenarchiefkasten
ladeblokkendirectiemeubilairreceptiebalies 
en nog veel meer kantooraccesoires.

Werkkruk

De sta hulp is een werkkruk die alle kanten uit kan bewegen, waardoor je kunt zitten en staan te gelijk.  

Een Langdurige zithouding leidt tot rug-, nek- en schouderklachten en kan zorgen voor meer ziekteverzuim. Om dit te voorkomen is een goede en gezonde zithouding en beter nog een  goede zit-stahulp van cruciaal belang. Met de ergonomische stahulp kruk ontstaat er een gezonde en uitgebalanceerde ontspannen rughouding.

Onderzoek zitten of staan?

Staan met de stahulp, beter dan extra bewegen!

Meer staan is beter dan een paar uur sporten! Terwijl veel van ons denken dat we de negatieve effecten van hele dagen zitten met een paar uurtjes in de sportschool tegen kunnen gaan, suggereert een nieuwe studie dat gewoon meer staan beter voor je zou zijn!

Onderzoekers van de studie, gepubliceerd in het British Journal of Sports Medicine, volgden zes maanden lang naar 50 mensen met overgewicht van eind zestig. Zij kregen gedurende deze periode allemaal een bewegingsplan dat ze moesten volgen. Daarnaast kregen alle deelnemers een stappenteller en moesten ze opschrijven hoe lang ze iedere dag zittend doorbrachten. De conclusie was dat vermindering van het aantal zittende uren van groter belang is, dan meer sporten en bewegen. Andere studies hebben eerder ongeveer hetzelfde geconcludeerd, namelijk dat een algemeen actieve levensstijl beter is dan alleen naar de sportschool gaan. Daarnaast bleek uit een Australische studie, dat mensen van middelbare leeftijd die meer zitten een hogere kans hebben op diabetes en andere chronische ziekten.

Stahulp kopen

De ergonomische sta hulp wordt gebruikt bij een verstelbaar bureau, die zitten en staan mogelijk maakt. ABC Kantoormeubelen komt met een revolutionaire stahulp die betaalbaar is en direct te bestellen via de webshop

Voordelen stahulp ABC Kantoormeubelen

  • Hoogwaardige kwaliteit voor laagste prijs
  • 3 jaar garantie
  • Gestoffeerde zitting.
  • De zithoogte is verstelbaar van 56-70cm.
  • De onderkant van de basis is voorzien van een grip voor alle soorten vloeren.
  • Stahulp ook leverbaar in rood, grijs op aanvraag

Een stahulp voor een ergonomische werkplek is te kopen via de ABC Kantoormeubelen Webshop!

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.