Zitten is het nieuwe roken

Dextro plus zit/sta, elektrisch hoogte verstelbaar T-poot bureau

Wellicht heeft u deze term de laatste tijd al meer horen vallen, ‘Zitten is het nieuwe roken’ , veel en lang zitten is slecht voor de gezondheid en verhoogt de kans op diabetes en hart -en vaatziekten. Wij als Nederlanders zitten gemiddeld 7,4 uur per dag op onze bureaustoel in tegenstelling tot andere Europeanen die 5,4 uur per dag zitten.

Zelfs als je regelmatig sport ontkom je niet aan de gevaren van  veel zitten.

Zorg dat uw werknemers in beweging komen, zit – sta bureaus kunnen u hierbij helpen:

Zit-sta werkplekken en hulpmiddelen die effectief zijn

Met zit-sta werkplekken combineer je werken en in beweging blijven. Even niet meer zitten maar je zit-sta bureau op hoogte instellen voor staand werken. Zit- sta werkplekken zijn er in enkele werkplekken en in duo werkplekken (de bladen zijn apart verstelbaar).  Ook in de hoogteverstelling zijn verschillende opties verkrijgbaar met een zit-sta werkplek elektrisch verstelbaar bijvoorbeeld, verzet u snel en gemakkelijk uw bureau op de gewenste hoogte en kunt u snel afwisselen tussen zittend of staand werken.

De voordelen van een zit-sta werkplek is dat gebruiker meer beweegt en dus afwisselende bewegingen maakt. Na langer gebruik zullen met zekerheid de efficiëntie en productiviteit van de werknemers vergroten. Ook zal je bedrijf op langere termijn minder ziekteverzuim ervaren.

Een alternatief voor de bureaustoel is bijvoorbeeld de kantoorfiets, actief en productief tegelijkertijd. Met de kantoorfiets kun je tijdens je werkzaamheden, zitten, werken en fietsen. Door de inspanning van het fietsen blijft je lichaam en je hersenen actief.

Met een zit – sta stoel of zit  – sta kruk zit u voor lange tijd in balans door de ergonomische zitting en kunt u zitten en staan afwisselen. Wanneer je staand werkt, vormt dat een belasting voor benen en rug. Een stahulp zorgt voor ondersteuning bij het staan, zodat uw rug- en beenspieren meer kunnen ontspannen. 

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.