Tag: Afwisselend werken

TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Bladkleur

Framekleur

Normering

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Soort armleuning

Materiaal

Hoogte instelbaar

Soort deur

Vorm

Uitvoering

Afwisselend Werken: Stimuleer Gezondheid en Productiviteit op Kantoor. 

Afwisselend werken, waarbij werknemers de mogelijkheid hebben om tussen verschillende werkposities te wisselen, wordt steeds belangrijker in moderne kantooromgevingen. Deze benadering stimuleert niet alleen de gezondheid van werknemers, maar kan ook de productiviteit en het welzijn verbeteren. Hier zijn enkele manieren waarop afwisselend werken kan worden gestimuleerd met behulp van kantoormeubilair:

  1. Zit-Sta Werkplekken: Investeer in zit-sta werkplekken waar werknemers kunnen afwisselen tussen zitten en staan tijdens hun werkzaamheden. Staand werken kan de bloedsomloop verbeteren, rugklachten verminderen en de algehele energieniveaus verhogen.
  2. Hoogteverstelbare Bureaus: Bureaus met een hoogteverstelling bieden werknemers de flexibiliteit om hun werkoppervlak aan te passen aan hun individuele behoeften en voorkeuren. Dit stelt hen in staat om comfortabel te werken, ongeacht of ze zittend of staand werken.
  3. Ergonomische Stoelen: Kies voor ergonomische stoelen die de juiste ondersteuning bieden voor verschillende zithoudingen. Deze stoelen moeten verstelbare rugleuningen, armleuningen en zittingen hebben om een optimale ergonomie te garanderen, ongeacht de positie van de werknemer.
  4. Actieve Zitkussens: Stimuleer actief zitten door het gebruik van zitkussens die beweging bevorderen tijdens het zitten. Deze kussens kunnen de spieren activeren en de houding verbeteren, zelfs wanneer werknemers zitten.
  5. Staande Werkplekken: Creëer ruimtes met staande werkplekken waar werknemers kunnen werken zonder stoelen. Staande werkplekken bevorderen een actieve werkhouding en kunnen de energie en alertheid van werknemers verhogen.
  6. Flexibele Inrichting: Ontwerp kantoorruimtes met flexibele meubelopstellingen die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de behoeften van werknemers. Dit kan het mogelijk maken om snel over te schakelen tussen verschillende werkposities en samenwerkingsomgevingen.
  7. Bewustwording: Moedig werknemers aan om zich bewust te worden van het belang van afwisselend werken en geef voorlichting over de voordelen ervan voor de gezondheid en productiviteit. Dit kan het gebruik van verschillende werkposities aanmoedigen en de acceptatie van afwisselend werken bevorderen.

Door afwisselend werken te stimuleren en te ondersteunen met het juiste kantoormeubilair, kunnen werkgevers een gezonde en productieve werkomgeving creëren waar werknemers optimaal kunnen presteren en zich goed voelen.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.