Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Werkbladkleuren

Bij ons kunt u kiezen uit een zeer groot assortiment bladkleuren. De dikte van deze bladen is 25mm, en de bladen zijn afgewerkt met een afgeronde 2mm dikke pvc-rand. De toplaag is voorzien van een geïmpregneerde melamine harslaag ter bescherming. 

Om invulling te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen is  onze leverancier zowel FSC als PEFC gecertificeerd. Levering van orders onder deze  certificering biedt u de garantie dat de houtproducten afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen. Het beheer van deze bossen voldoet aan normen, op basis van internationaal overeengekomen

Hieronder een overzicht van de bladkleuren. Waar voorraad achterstaat, zijn bladen in de collectie die direct leverbaar zijn. Bij de de overige bladkleuren is er sprake van een langere levertijd. Indien u uw gewenste kleur hieronder niet ziet staan? In principe is (bijna) elke bladkleur mogelijk. Neemt u contact op met onze klantenservice voor de overige mogelijkheden.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.