TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort poot

Hoogte instelbaar

Breedte

Diepte

Normering

Materiaal zitting

Materiaal rug

Maximale belasting

Inclusief hoofdsteun

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Directiestoelen kopen?

Directiestoelen geven cachet aan uw directieruimte. Welk materiaal, kleur of opties u ook kiest, naast het design directiebureau is de design directiestoel het belangrijkste kantoormeubel in uw kantoor. De uitstraling van een design directiestoel is belangrijk maar het is natuurlijk ook van belang dat uw meubilair u van voldoende zitcomfort kan voorzien.

Het vinden van directiestoelen gaat gemakkelijk via onze Webshop. Zo bieden wij verschillende series voor de aankleding voor de complete directie kamer. U kunt naast een stoel ook een directiebureau en een een vergadertafel bestellen of bijvoorbeeld een schuifdeurkast.

Voor een luxe uitstraling is het ook mogelijk om een houten directiemeubilair te bestellen in twee kleuren, namelijk antraciet of walnut. U kunt gaan voor een mooi luxe directie bureau met een leren directie bureaustoel. Daarnaast kunt u een bijpassende houten draaideurkast en een houten rolblok en een luxe houten dressoir erbij bestellen. Tot slot niet te vergeten een bijpassende receptie opstelling of balie. Prachtige serie! Gratis bezorging, garantie, altijd uit voorraad leverbaar en de beste klantenservice!

Relaxfauteuil

Diverse relax stoelen zijn bij ons verkrijgbaar, direct uit ons magazijn. Deze stoelen zijn zeer geschikt om even in uit te rusten. Deze zijn te gemakkelijk en snel te vinden in onze webshop ABC Kantoormeubelen.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.