TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Soort poot

Hoogte instelbaar

Framekleur

Breedte

Diepte

Hoogte

Normering

Materiaal zitting

Materiaal rug

Soort armleuning

Soort Lendensteun

Maximale belasting

Inclusief hoofdsteun

Zithoogte

Zitting instelbaar

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Directiestoelen geven cachet aan uw directieruimte. Welk materiaal, kleur of opties u ook kiest, naast het design directiebureau is de design directiestoel het belangrijkste kantoormeubel in uw kantoor. De uitstraling van een design directiestoel is belangrijk maar het is natuurlijk ook van belang dat uw meubilair u van voldoende zitcomfort kan voorzien.

Het vinden gaat gemakkelijk via onze Webshop. Zo bieden wij verschillende series voor de aankleding voor de complete directie kamer. U kunt naast een stoel ook een directiebureau en een een vergadertafel bestellen of bijvoorbeeld een schuifdeurkast.

Creëer een executive kantooromgeving die klasse en comfort uitstraalt met onze hoogwaardige directiestoelen bij ABC Kantoormeubelen!

Directiestoelen spelen een cruciale rol in het bevorderen van efficiëntie en productiviteit, terwijl ze tegelijkertijd een gevoel van luxe en stijl toevoegen aan de werkruimte. Onze collectie directiestoelen is zorgvuldig geselecteerd om aan de hoogste normen te voldoen.

Of je nu op zoek bent naar een ergonomische stoel met verstelbare functies, een stoel met een tijdloos en klassiek ontwerp, of juist een eigentijdse stoel met moderne accenten, wij bieden diverse keuzes om aan jouw wensen te voldoen.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.