Met een metalen lockerkast geeft je een stoere en hedendaagse look aan je inrichting.
TOON FILTERS

Prijs

Soort product

Framekleur

Kleur deur

Hoogte

Breedte

Diepte

Aantal deuren

Soort poot

Slot

Geselecteerde Filters

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Garderobe en lockerkasten. Eén van de belangrijkste eigenschappen van een garderobekast of lockerkasten is dat uw spullen veilig en afgesloten zijn. Bij ABC Kantoormeubelen hebben we een uiteenlopend assortiment aan lockerkasten. Industriële kledingkasten en lockers in diverse uitvoeringen. Alle garderobekasten en lockerkasten zijn gemaakt van staal en worden gebruiksklaar bij u geleverd. De lockerkasten bieden functionele en gelijktijdig elegante oplossingen voor onder meer ziekenhuizen, kinderdagverblijven, sportscholen en kantoren. Met een metalen lockerkast geeft je een stoere en hedendaagse look aan je inrichting. Zoekt u een specifieke locker- of garderobekast of hebt u advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan gerust contact met ons op.

Belangrijkste Kenmerken:

  1. Efficiënte Organisatie: Onze locker- en garderobekasten zijn ontworpen met het oog op efficiëntie, zodat je kleding en persoonlijke items georganiseerd kunt opbergen.
  2. Duurzame Constructie: Gemaakt van hoogwaardige materialen, garanderen onze kasten duurzaamheid en langdurige prestaties.
  3. Veilig en Afsluitbaar: Bescherm jouw persoonlijke bezittingen met afsluitbare locker- en garderobekasten, waardoor je gemoedsrust hebt over de veiligheid van jouw eigendommen.
  4. Stijlvol Design: Voeg een vleugje stijl toe aan jouw kantooromgeving met locker- en garderobekasten die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.
  5. Diverse Configuraties: Kies uit verschillende configuraties en afmetingen om de perfecte locker- en garderobekast te vinden die past bij jouw ruimte.

Waarom Kiezen voor Onze Locker- en Garderobekasten:

  • Professionele Uitstraling: Upgrade de uitstraling van jouw kantoor met locker- en garderobekasten, die zowel functioneel als stijlvol zijn.
  • Maatwerk Opties: Pas de locker- en garderobekasten aan naar jouw specifieke behoeften met verschillende indelingsopties en accessoires.
  • Duurzame Investering: Investeer in kwaliteit en duurzaamheid met locker- en garderobekasten die zijn ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijks gebruik.
  • Snelle Levering: Bestel online voor een snelle levering en ontdek hoe eenvoudig het is om jouw kantoor te verfrissen.

Ontdek Functionaliteit en Stijl met ABC Kantoormeubelen:

Bezoek onze showroom om onze locker- en garderobekasten persoonlijk te ervaren, of bestel online voor een snelle levering. ABC Kantoormeubelen – waar efficiëntie en esthetiek samenkomen voor een georganiseerd kantoor.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.