Een bedrijfskantine is vaak het hart van het bedrijf. Collega’s komen in de kantine bij elkaar en bespreken van alles en nog wat. Het is daarom belangrijk om de juiste balans te vinden tussen gezelligheid, creativiteit en inspiratie.
Filter op prijs

Selecteer door deze filters uw keuze 

Hoogte
Breedte
Filter op diepte
Soort poot
Stapelbaar
Materiaal zitting
Materiaal rug
Onze kantinestoelen beschikken over een goed zitcomfort en zijn gemakkelijk schoon te houden. U heeft de keuze uit verschillende uitvoeringen en materialen, van zeer eenvoudig tot design. Alle kantinestoelen zijn perfect te combineren met onze kantinetafels.

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Kantinestoelen

Wat is een kantine zonder stoelen? Bij het inrichten van een kantine is het belangrijk dat de stoelen makkelijk te verplaatsen zijn, stapelbaar zijn en dat ze lekker zitten, maar niet dat je er in weg zakt.. De medewerker moet na de pauze namelijk weer aan het werk. Om een opgeruimde kantine te behouden, hebben wij een scala aan Design kantine stoelen, die meewerken aan de de rust, door het opgeruimde karakter. Daarnaast is de kantine zo gemakkelijke schoon te houden! Een opgeruimd en fris gevoel, werkt mee aan een positieve werksfeer! Een groot aanbod stoelen online te koop in onze webshop. Onze kantinestoelen beschikken over een goed zitcomfort en zijn gemakkelijk schoon te houden. U heeft de keuze uit verschillende uitvoeringen en materialen, van zeer eenvoudig tot design. Alle kantinestoelen zijn perfect te combineren met onze kantinetafels. Een kantinestoel kunt u kiezen in diverse kleuren zoals rood, wit, zwart en blauw. Door het online kopen van de stoelen bent u verzekerd van de laagste prijs. Indien u een bepaalde kleur of uitvoering zoekt die niet in onze webwinkel staat kunt u contact opnemen met ABC Kantoormeubelen

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.