Folderkasten of brochurekasten zie je vaak in wachtkamers van ziekenhuizen, tandartsen en huisartsen. Tijdschriftenkasten worden ook vaak door bedrijven gebruikt die folders of brochures beschikbaar stellen aan hun klanten en bezoekers.

Tijdschriftenkast

Folderkasten of brochurekasten zie je vaak in wachtkamers van ziekenhuizen, tandartsen en huisartsen. Tijdschriftenkasten worden ook vaak door bedrijven gebruikt die folders of brochures beschikbaar stellen aan hun klanten en bezoekers.

Niets is zo vervelend als in een wachtruimte of receptie te moeten wachten en niets voor handen te hebben om te kunnen lezen. Wij bieden een kwalitatief goede tijdschriftenkast voor een lage prijs.

De kast kan gebruikt worden in een wachtruimte, maar ook in de kantine. De kast biedt overzicht in wat er gelezen kan worden, zo heeft u geen last meer van tafels die vol liggen met tijdschriften en vakbladen. Bij ABC kantoormeubelen zijn deze online verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat de kast altijd in uw omgeving past.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.