Vergadermeubels horen vanzelfsprekend in een vergaderruimte. ABC Kantoormeubelen biedt u in haar collectie veradermeubilair een groot scala aan vergadermeubels. De vergaderstoelen en vergadertafels zijn er in vele vormen, maten en kleuren.
TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Soort poot

Hoogte instelbaar

Framekleur

Bladkleur

Breedte

Diepte

Hoogte

Maximale belasting

Vorm

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Modulaire tafels en klaptafels zijn essentiële elementen voor dynamische ruimtes die multifunctionaliteit en flexibiliteit vereisen. Bij ABC Kantoormeubelen bieden we een uitgebreid assortiment van deze veelzijdige meubelstukken, ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen, van tijdelijke werkplekken tot permanente opstellingen die gemakkelijk kunnen worden aangepast. Hieronder vindt u een gedetailleerd overzicht van onze modulaire en klaptafel opties, evenals hun potentiële toepassingen.

Modulaire Tafels

Modulaire tafels zijn ideaal voor ruimtes die regelmatig herconfigureerd moeten worden. Ze bieden de flexibiliteit om de lay-out van een ruimte gemakkelijk te veranderen, wat ze perfect maakt voor vergaderzalen, klaslokalen, en evenementenruimtes.

Kenmerken:

  • Aanpasbaarheid: Modulaire tafels kunnen worden gecombineerd en opnieuw gerangschikt om verschillende opstellingen te creëren, zoals U-vormen, klaslokaalstijlen, of conferentieopstellingen.
  • Duurzaamheid: Gebouwd om de uitdagingen van frequent gebruik en herconfiguratie te weerstaan.
  • Design: Beschikbaar in verschillende stijlen en afwerkingen om aan te sluiten bij elke kantoorinrichting.

Klaptafels

Klaptafels bieden een uitstekende oplossing voor ruimtes die multifunctioneel gebruik vereisen, zoals trainingscentra, kantines, of als extra werkruimte. Hun draagbaarheid en gemakkelijke opslag maken ze een ideale keuze voor organisaties die flexibiliteit nodig hebben.

Kenmerken:

  • Ruimtebesparend: Eenvoudig op te klappen en op te bergen wanneer ze niet in gebruik zijn.
  • Mobiliteit: Veel modellen zijn uitgerust met wielen, wat ze gemakkelijk te verplaatsen maakt.
  • Veelzijdigheid: Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, afhankelijk van het materiaal en het ontwerp.

Bijzettafels en Multimediatafels

Naast modulaire en klaptafels bieden we ook een scala aan bijzettafels en multimediatafels, die functionaliteit en stijl toevoegen aan elke ruimte.

Kenmerken:

  • Bijzettafels: Perfect voor lounges, wachtruimtes, of als aanvulling op kantoorwerkplekken. Ze bieden een handig oppervlak voor tijdschriften, drankjes, of decoratieve items.
  • Multimediatafels: Ontworpen om technologie te ondersteunen, zoals het integreren van stroombronnen en kabelmanagement voor laptops, projectoren, en andere apparaten.

Waarom Kiezen voor ABC Kantoormeubelen?

Bij ABC Kantoormeubelen zijn we toegewijd aan het leveren van kwaliteitsmeubilair dat aan uw specifieke behoeften voldoet. Onze modulaire tafels, klaptafels, bijzettafels en multimediatafels zijn zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid, stijl en functionaliteit te garanderen. Bezoek onze website of neem contact op met onze klantenservice voor persoonlijk advies bij het kiezen van de juiste meubeloplossingen voor uw ruimte.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.