Gratis proefzitten

GRATIS PROEFPLAATSING EN ZIT-INSTRUCTIE

Een ergonomische bureaustoel ondersteunt de bewegingen die het lichaam maakt. Met andere worden de stoel past zich zoveel mogelijk aan het lichaam aan.

ABC kantoormeubelen levert bureaustoelen welke voldoen aan de Europese NEN-EN 1335 en Nederlandse NPR 1813 normen.

Vrijblijvend 7 dagen proef zitten met een goede zitinstructie:
Voldoet een ergonomische bureaustoel wel aan uw verwachtingen? ABC kantoormeubelen vindt het belangrijk dat u in uw eigen omgeving kunt nagaan of de bureaustoel daadwerkelijk voldoet aan uw verwachtingen! Daarom kunt u een aanvraag bij ons indienen om een zitinstructie te krijgen en een 7 dagen lang gratis proef te zitten. Zie onderaan de voorwaarden. Voor een proefplaatsing gecombineerd met een zitinstructie brengen wij geen kosten in rekening. Ook is het brengen van de stoel geheel gratis.
Voor het ophalen van de stoel, indien u de stoel niet koopt, vragen wij u wel een bijdrage in de vrachtkosten.
Op al onze ergonomische bureaustoelen zit 5 jaar full-service garantie op de onderdelen (niet stof en stiksels).

Voorwaarden: U moet de stoel zakelijk willen aanschaffen en van plan zijn uiteindelijk meerdere stoelen te kopen. Als u als particulier wilt proefziten bent u altijd welkom in onze showroom.

Al onze producten

ABC Kantoormeubelen heeft duizenden kantoormeubelen op voorraad in alle vormen en maten denkbaar.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.