Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Framekleur

Uitvoering

Hoogte

Breedte

Diepte

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Accessoires

 Kantoorartikelen zijn te vinden in onze online kantoormeubelen Webshop! Artikelen zoals een whiteboard. Verschillende maten whiteboarden en met extra starterskit met magneten en stiften bij te bestellen.

Monitor arm

Bent u op zoek naar een monitorarm, om uw monitor naar eigen hoogte te monteren? Wij bieden verschillende monitorarmen, gemakkelijk te bestellen in onze kantoormeubelen Webshop! U kunt kiezen uit een enkele monitorarm of een dubbele monitorarm.

Kabelmanagement 

Wij bieden ook verschillende stekkerdozen en contactdozen voor op het kantoor. Het wordt allemaal nog handiger met de power box inbouw module. Ook als u voor uw werkplek op zoek bent naar een stalen kabeldoorvoerdop, een kunststof kabeldoorvoerdop of een set van drie kabelclips, bent u ook hier aan het juiste adres.

CPU houders

We bieden u ook kantoorartikelen, zoals CPU houders, een CPU houder is een houder waar de computer kast in staat. Metalen afvalbakken en hangmappen, om uw gegevens en documenten te documenteren in archiefkasten.

Vloermat

Tot slot is een vloermat voor uw bureaustoel met gladde vloeren en voor vloerbedekking geen overbodige luxe! Bestellen van uw kantoormeubelen en bijhorende kantoorartikelen doet u bij https://www.abckantoormeubelen.nl

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.