Heel veel bureau's op voorraad. Op zoek naar een nieuw bureau of kantoortafel? Bij ABC Kantoormeubelen vind je een uitgebreid aanbod kantoor bureaus. Van compacte bureaus met ladeblokken tot in (elektrisch) hoogte verstelbare soorten en van hoekbureaus tot handige bijpassende accessoires zoals kabelgoten of hoekbladen.
Filter op prijs
Soort Poot
Breedte
Diepte
Zit/Sta
Vorm

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Bent u op zoek naar een hoekbureau voor uw kantoorinrichting? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Een webshop vol bureau’s om te kopen en ander kantoormeubilair van hoogwaardige kwaliteit en zeer laag geprijsd! Op onze kantoormeubelen website ABC Kantoormeubelen kunt u samen met ons uw eigen werkplek inrichten! Een hoekbureau kopen gaat gemakkelijk en snel via onze webshop. We helpen u graag verder! Door het gebruik van een hoekbureau creëert u extra werkruimte, wat zorgt voor een optimaal en functioneel gebruik van de werkplek. U heeft de keuze uit bureaus met een ronde- of een rechte hoek. Daarnaast zijn verschillende kleuren, afmetingen en frames verkrijgbaar wat ze passend maakt voor elk interieur. We kunnen zelfs hoekbureaus leveren met een in hoogte verstelbaar frame om ook ergonomisch verantwoord te kunnen werken.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.