TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Materiaal

Framekleur

Hoogte

Breedte

Diepte

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Categorie: Scheidingswand

Gestoffeerde privacypanelen en scheidingswanden

Scheidingswand of privacypaneel kopen? Behoefte aan wat privacy op het kantoor? De privacypanelen maken het mogelijk om de werkplek te personaliseren, zorgen voor individuele privacy zonder de onderlinge communicatie te beperken. Koop uw wand bij ABC Kantoormeubelen!  Scheidingswand en gestoffeerde privacypanelen zorgen voor een betere werkplek. Een scheidingswand op kantoor stimuleert daarmee efficiënt werken. Daarbij bieden deze wanden een makkelijke optie voor het inrichten en verdelen van uw kantoor ruimte.

Scheidingswanden zijn een essentieel onderdeel van een moderne kantoorindeling. Ze bieden privacy, geluidsreductie en visuele afscheiding tussen werkplekken, wat bijdraagt aan een georganiseerde en productieve werkomgeving.

Onze collectie is ontworpen met oog voor detail en beschikbaar in verschillende stijlen, materialen en afwerkingen, zodat je de ideale oplossing kunt vinden die past bij de behoeften van jouw kantoor. Of je nu open kantoortuinen wilt opsplitsen in individuele werkplekken, vergaderruimtes wilt creëren, of gewoon meer privacy wilt bieden aan jouw medewerkers, scheidingswanden zijn een veelzijdige keuze. Niet alleen functioneel, maar ook een bijdrage aan de algehele esthetiek van jouw kantoorruimte. Of je nu kiest voor moderne, strakke of juist voor warme en natuurlijke materialen, onze collectie biedt diverse mogelijkheden om jouw kantooromgeving te personaliseren.

ABC Kantoormeubelen biedt een breed assortiment aan wanden. Zo hebben wij een privacy paneel in een normale maat en in de extra large variant. Bekijk daarom eens de mogelijkheden in onze webshop.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.