Met een metalen lockerkast geeft je een stoere en hedendaagse look aan je inrichting.
TOON FILTERS

Prijs

Soort product

Framekleur

Kleur deur

Hoogte

Breedte

Diepte

Aantal deuren

Soort poot

Slot

Geselecteerde Filters

Een garderobekast is een essentieel element voor elke kantine of gemeenschappelijke ruimte, omdat het medewerkers en bezoekers de mogelijkheid biedt om hun jassen, tassen en persoonlijke spullen op een georganiseerde manier op te bergen. Onze garderobekasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat je de perfecte oplossing kunt vinden die past bij de behoeften van jouw kantine en de beschikbare ruimte.

Of je nu een compacte garderobekast zoekt voor een kleine kantine of een ruimere optie voor een grotere eetruimte, onze collectie biedt veelzijdige keuzes om aan jouw wensen te voldoen.

​Bent u opzoek naar lockers voor in de kleedruimte, openbare ruimte, kantine of het magazijn?  Lockers voor in de kantine of magazijn. Mooie stalen garderobekasten met slot voor in de kleedkamer op het werk. 2 of 3 deuren. Lockerkasten en kluisjes voor 5 personen met slot. Alle lockerkasten zijn gemaakt van staal en worden gebruiksklaar bij u geleverd. De lockerkasten bieden functionele en gelijktijdig elegante oplossingen voor onder andere  ziekenhuizen, kinderdagverblijven, sportscholen en kantoren.

Een goed georganiseerde kantine is essentieel voor het comfort en welzijn van jouw medewerkers en bezoekers. Met onze garderobe kasten voor de kantine ben je in staat om een gastvrije omgeving te creëren waarin mensen hun persoonlijke bezittingen veilig kunnen opbergen. Onze kasten zijn niet alleen praktisch, maar ze voegen ook een stijlvol element toe aan de inrichting van jouw kantine. Kies de garderobe kast die het beste bij jouw kantoor past en zorg voor een georganiseerde en gastvrije ruimte waar iedereen zich thuis voelt.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.