Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

betalen

Betaalmogelijkheden

Betalen bij ABC Kantoormeubelen, gemakkelijk, veilig en snel!

Bij ABC kantoormeubelen kunt u op de volgende manieren betalen. Hieronder staat toegelicht wat de mogelijkheden zijn.

iDEAL

iDEAL is betalen met internetbankieren bij de banken die aangesloten zijn. Een iDEAL betaling is zeer eenvoudig. In 6 stappen kunt u een betaling doen:

1. U selecteert iDEAL als betaalmogelijkheid.
2. U kiest uw bank.
3. U komt in het internetbankierenscherm van uw bank, hier logt u in op de manier die u gewent bent.
4. De gegevens van de betaling staan al ingevuld en u keurt de betaling goed als alle gegevens van de bestelling kloppen.
5. U krijgt direct een bevestiging van uw bank.
6. U komt terug naar de webwinkel, de betaling en de bestelling is geslaagd.

VISA

VISA is betalen met uw creditcard. Bij betalen met VISA selecteert u bij betalen voor VISA. U zult worden door verwezen naar de website. Tijdens de betaling zullen de volgende gegevens van u gevraagd worden:

1. Voor- en achternaam
2. Email adres
3. Kaartnummer en CVC
4. De vervaldatum van uw kaart

Hierna klikt u op verder en de betaling zal worden gemaakt. Als de betaling geslaagd is, wordt u verwezen naar de webshop.

Mastercard

Mastercard is betalen met uw creditcard. Bij betalen met Mastercard selecteert u bij betalen voor Mastercard. U zult worden door verwezen naar de website. Tijdens de betaling zullen de volgende gegevens van u gevraagd worden:

1. Voor- en achternaam
2. Email adres
3. Kaartnummer en CVC
4. De vervaldatum van uw kaart

Hierna klikt u op verder en de betaling zal worden gemaakt. Als de betaling geslaagd is, wordt u verwezen naar de webshop.

American Express

Bij betalen met American Express selecteert u bij betalen voor Mastercard. U zult worden door verwezen naar de website. Tijdens de betaling zullen de volgende gegevens van u gevraagd worden:

1. Voor- en achternaam
2. Email adres
3. Kaartnummer en CVC
4. De vervaldatum van uw kaart

Hierna klikt u op verder en de betaling zal worden gemaakt. Als de betaling geslaagd is, wordt u verwezen naar de webshop.

Afterpay

Bij afterpay betaalt u pas zodra u uw bestelling ontvangen heeft. Het bestellen via afterpay gaat in 5 eenvoudige stappen.

1. Na het winkelen op ABCkantoormeubelen kunt u bij de betaalwijze kiezen voor Afterpay
2. Nadat de betalingswijze is geselecteerd op Afterpay wordt u door Afterpay gevraagd om uw persoonsgegevens in te vullen. Afterpay doet met deze gegevens een snelle controle.
3. U kiest nu voor bestelling afronden.
4. U ontvangt uw bestelling zoals alle andere bestellingen bij ons.
5. Na ontvangst krijgt u van Afterpay een mail met de betalingsoverzicht van uw bestelling. Deze kunt u gemakkelijk betalen door middel van bankoverschrijving of iDeal. Bij Afterpay krijgt u tot 2 weken de tijd om uw factuur te betalen. Dus is het mogelijk om te kiezen binnen deze 2 weken wanneer u exact betaald.

Paypal

In alle webshops met een PayPal-logo kunt u met PayPal betalen. Selecteer PayPal bij het afrekenen en u wordt gevraagd in te loggen op uw rekening om de betaling te bevestigen. PayPal is veilig: verkopers of webshops krijgen uw gegevens nooit te zien.

paypal-logo-preview

Klarna achteraf betalen

Klarna is een flexibele betaaloplossing, die diverse mogelijkheden voor uitgestelde betaling biedt.

Sofort banking

SOFORT Banking is eenvoudige en veel gebruikte betaalwijze een website. Sofort Banking is vergelijkbaar met een online overboeking echter dus niet een directe overboeking van gelden.

Bancontact

Bancontact is een standaard optie voor iedere Belgische consument, wanneer zij een bankrekening hebben bij een bank in België. De marktleider van Belgische online betalingen biedt daarnaast ook de optie om betalingen te voldoen via QR code. Op deze manier kan de betaling makkelijk uitgevoerd worden via mobiele apparaten, door middel van de Bancontact app.

Belfius Direct Net

Belfius is een van de grootste Belgische banken. De bank voorziet in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten makkelijk uitgevoerd worden via mobiele apparaten, door middel van de Bancontact app.

KBC/CBC-betaalknop

Met de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België, CBC daarentegen, is volledig Franstalig. Beide banken bieden in feite dezelfde betaalknop aan, maar net met een andere naam.

Vooruitbetaling via bank

Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, gaan we uw gewaardeerde bestelling snel bezorgen.

Biller

Biller – de B2B koop nu, betaal later betaalmethode. Wij bieden Biller aan voor bedrijven die snel en veilig op factuur willen bestellen. Als u Biller als betaalmethode kiest, ontvangt u een betalingsverzoek van Biller zodra de bestelling is verzonden. Het betalingsverzoek wordt per e-mail verzonden met de benodigde betalingsgegevens. Vanaf dat moment heeft u 30 dagen de tijd om Biller te betalen. 

In3

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen.

Op factuur (5 dagen na ontvangst goederen)

De mogelijkheid om op factuur te betalen bestaat alleen voor bedrijven. Wij voeren altijd een creditcheck uit en behouden ons bij een negatieve goedkeuring de mogelijkheid voor u om een vooruitbetaling te vragen. U betaald de factuur pas na 5 dagen van de  ontvangst van de meubelen.

Voor particulieren is de optie ‘achteraf betalen op factuur’ niet mogelijk. In dit geval kunt u kiezen voor de andere opties op onze site.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.