Als eerste contactpunt moet de receptie de identiteit van uw onderneming weerspiegelen. Maak een keuze uit ons uitgebreide aanbod kantoormeubilair met receptiemeubelen zoals ontvangstbalies, receptiestoelen en banken, sofa’s en salontafels en creëer een omgeving die past bij het imago van uw bedrijf.
Filter op prijs
Soort product
Hoogte

De ontvangstbalie

Bij de ontvangstbalie, receptiebalie of inschrijfbalie ligt de nadruk op het mondelinge contact met de klant en het verrichten van administratieve werkzaamheden. Vaak is het bedienen van de telefooncentrale een van de bijkomende taken van deze baliemedewerker. Representativiteit is belangrijk omdat de ontvangstbalie meestal het eerste contact is van de bezoeker met het bedrijf. De eerste indruk is bepalend. Daarom treft u hier onze uitgebreide collectie receptiebalies. De balie is belangrijk voor elk bedrijf, en daarom ook online te koop bij ABC kantoormeubelen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, er zit altijd een kleur die bij uw bedrijf past! Het gezicht van ieder bedrijf: de ontvangstbalie. Een balie is in feite een multifunctionele werkplek. Bezoekers kunnen zich aan de balie melden, zoals bijvoorbeeld in een praktijk of sportclub. Het geeft de bezoeker de mogelijkheid om naar informatie te vragen. Anderzijds biedt een receptiebalie ruimte om bepaalde (administratieve) werkzaamheden uit te voeren. Zodoende moet een balie een fijne werkomgeving creëren maar tegelijkertijd ook de mogelijkheid tot een warm welkom bieden.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.