Over ABC Kantoormeubelen

Over ABC Kantoormeubelen

ABC Kantoormeubelen

Al sinds 1863 levert ABC Kantoomeubelen alle soorten kantoormeubilair en alles voor kantoorinrichting aan tienduizenden tevreden klanten in heel Nederland en België.

https://www.abckantoormeubelen.nl/ is een onderdeel van Sapias Holding B.V. 
Sapias Holding B.V. is afgeleid van het Latijnse woord “verstandig”. 
Wij onderscheiden ons van andere webwinkels door een helder assortiment aan te bieden en door onze zeer lange ervaring. 

“Alle kantoormeubelen, of het nu om een bureau, een bureaustoel, een vergaderstoel of om een ladeblok gaat, hebben een moderne design look”

“Omdat wij grote partijen op voorraad hebben, kunnen we alle kantoormeubelen voor de goedkoopste prijs leveren! Ook worden er geen verzendkosten verrekend!”                                                                                                          

Ondernemende kantoormeubelen webshop

Sapias Holding B.V. is een organisatie waar expertise, kapitaal in combinatie met een internationaal netwerk aanwezig is.

De expertise richt zich special op startende of jonge webshops om deze van de grond te krijgen of te helpen groeien.
Het bijzonder is dat Sapias ook zelf de kar trekt, onvermoeibaar de boer op gaat om de betreffende webshop te promoten en daarnaast alle andere operationele problemen oplost.

Team

Abc kantoormeubelen werkt met een warm gezellig team. Zo hebben wij verschillende kwaliteiten op het kantoor en werken we met jonge en oudere mensen samen, waardoor er veel van elkaar geleerd wordt.   

Passie voor kantoormeubilair   

Kantoormeubelen zijn net zo belangrijk als je huis inrichting. Zo is het al vaker bewezen dat mensen die in een prettige omgeving werken, tot twee keer zo veel presteren. Zo zijn rust, veiligheid en regelmaat belangrijke woorden. Kunst en Design stimuleren ook de creativiteit en vermindert de stress bij de werknemers. Kortom: Een goede kantoorinrichting is de belangrijkste arbeidsvoorwaarde.

Alleen als je iets met passie doet kun je de energie en het doorzettingsvermogen opbrengen om er helemaal voor te gaan. Het is dan ook belangrijk om je van deze passie bewust te blijven en je doel voor ogen te houden!

Wij verdiepen ons in de psychologie achter kantoorinrichting en hebben daarom besloten om ook online een kantoormeubelen Webshop op te zetten met betaalbare ergonomische design kantoormeubelen. Zo hoeft goed niet duur te zijn!

Wij werken we met passie voor de klant! Zo is alles mogelijk en is alles uit voorraad leverbaar voor de laagste prijzen! 

Kwaliteit, betaalbaar, gratis levering!

Wij vinden het belangrijk dat de klant tevreden is! Zo is de klant altijd koning en doen wij er alles aan om wederzijds vertrouwen op te bouwen tussen de klant en leverancier. 

Zo leveren wij uitsluitend kwaliteit meubelen, die voldoen aan de ERGO normen en geproduceerd zijn met kwalitatief hoog gewaardeerde materialen. Daarnaast worden onze kantoormeubelen geproduceerd onder goede werkomstandigheden. 

Doel en visie

Doel en visie:  “Het leveren van betaalbare kwaliteitsmeubelen en een uitzonderlijke service aan de klant”.  

Steekwoorden: betaalbaar, passie, design, kwaliteit, gratis levering, maximale klanttevredenheid, divers en compleet aanbod, klanten blij maken, streven naar groei en leren, avontuurlijk, creatief, open minded, gekte, plezier, open een eerlijke communicatie, positieve team spirit, gepassioneerd, bescheiden……..

Wat leveren wij nog meer?

Abc kantoormeubelen kan in principe alles leveren, ook buiten ons assortiment. 

U kunt bij ons terecht voor een: bureau, bureaustoel, vergaderstoelen,
kantinestoelen, archiefkasten, ladeblokken, directiemeubilair, receptiebalies en nog meer.