Vergadermeubels horen vanzelfsprekend in een vergaderruimte. ABC Kantoormeubelen biedt u in haar collectie veradermeubilair een groot scala aan vergadermeubels. De vergaderstoelen en vergadertafels zijn er in vele vormen, maten en kleuren.
TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Soort poot

Hoogte instelbaar

Framekleur

Bladkleur

Breedte

Diepte

Hoogte

Uitvoering

Normering

Maximale belasting

Vorm

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Vergadertafels

Wij bieden een groot assortiment aan. We hebben zowel kleine als grote vergadertafels. U kunt u selecteren op een ronde, vierkante, ovale vorm enz. Vergadertafels zijn het middelpunt van de organisatie. Veelal worden doeltreffende besluiten en belangrijke beslissingen genomen aan deze tafels. Een vergadertafel is bepalend voor de professionele uitstraling van uw bedrijf. Doordat u aan de tafel belangrijke meetings heeft en klanten ontvangt, is uw vergadertafel het visitekaartje van uw bedrijf.  In ons assortiment vindt u verschillende tafels met een luxe en zakelijke uitstraling in uiteenlopende maten en kleuren. Hierdoor vindt u bij ABC altijd een tafel die past in de stijl van uw kantoor.

Alle soorten en maten bij ABC Kantoormeubelen. Een vergaderruimte is tegenwoordig niet meer weg te denken op het kantoor. Het is belangrijk dat de tafel en vergaderstoelen comfortabel zijn en sfeer uitstralen, om het optimale resultaat uit uw vergadering of meeting te halen. Bij Abc Kantoormeubelen kunt u kiezen uit verschillende houten designs. Zo kunt u kiezen uit een moderne- design- of juist meer robuuste ontwerp.

Design vergadertafel

Design kantoormeubelen zijn niet meer weg te denken op het moderne kantoor. Design straalt vertrouwen en rust uit. Wij bieden hoge kwaliteit en tijdloos design.

Robuuste vergadertafel

Hout en Robuust is weer helemaal in. Combineer uw houten tafel met mooie moderne vergader- of conferentiestoelen.

Een effectieve vergaderruimte begint met de juiste vergadertafel. Of je nu op zoek bent naar een ronde tafel voor informele vergaderingen, een grote ovale tafel voor grotere bijeenkomsten, of een modulaire tafel voor flexibiliteit, onze vergadertafels bieden diverse opties om aan jouw behoeften te voldoen.

Onze vergadertafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en afwerkingen, zodat je de perfecte tafel kunt kiezen die past bij de stijl van jouw vergaderruimte. Of je nu een formele vergaderruimte wilt inrichten of een informele creatieve ruimte wilt creëren, wij hebben de oplossing voor jou.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.