Veel mooie barkrukken in diverse formaten en kleuren voor thuis, op kantoor, in de kantine of voor cafe en horeca
TOON FILTERS

Prijs

Soort product

Kleur

Materiaal zitting

Hoogte

Breedte

Framekleur

Diepte

Inclusief rugleuning

Geselecteerde Filters

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Barkrukken voor in de kantine. Mooi Design van de ontwerpers Luisa Battaglia en ontwerper Centro Stile Scab. Barkrukken zijn handig, omdat mensen op die manier hun benen strekken en niet onderuit kunnen gaan, zitten. De vrolijke kleuren, zoals geel, rood, wit en groen, geven een fleurig en opgeruimd gevoel. De barkrukken zijn gemakkelijk te verplaatsen, vanwege lichte materialen, waar ze van zijn gemaakt. De barkrukken voor kantine, horeca of thuis kunt u bestellen op onze webshop.

Niet alleen ideaal voor kantines en eetruimtes, maar ze kunnen ook een eigentijdse en informele sfeer toevoegen aan jouw kantoorruimte. Onze collectie barkrukken is ontworpen met comfort en duurzaamheid in gedachten, zodat medewerkers en gasten kunnen genieten van een ontspannen zitervaring.

Beschikbaar in verschillende stijlen, materialen en kleuren, waardoor je de perfecte match kunt vinden voor jouw kantoorinrichting. Of je nu een moderne uitstraling wilt creëren met strakke lijnen en hoogwaardige afwerkingen, of juist een informele sfeer wilt met comfortabele zittingen, wij bieden veelzijdige opties.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.