Een bedrijfskantine is vaak het hart van het bedrijf. Collega’s komen in de kantine bij elkaar en bespreken van alles en nog wat. Het is daarom belangrijk om de juiste balans te vinden tussen gezelligheid, creativiteit en inspiratie.
TOON FILTERS

Prijs

Soort product

Kleur

Framekleur

Bladkleur

Soort poot

Inclusief armleuning

Stapelbaar

Hoogte

Breedte

Diepte

Materiaal zitting

Materiaal rug

Soort armleuning

Maximale belasting

Zithoogte

Geselecteerde Filters

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Kantinemeubilair

Kantinemeubels zijn belangrijk op de werkvloer. Op het kantoor neemt de kantine een belangrijke plaats in. Dit is de plek waar de werknemers een moment nemen, om gezellig met elkaar te kletsen, koffie te drinken, waar gegeten wordt, kortom de plek waar de mensen kunnen relaxen.

Voor de kantine bieden wij moderne kantoormeubelen, zoals klaptafels, kantine tafels, statafels, barkrukken en garderobekasten. Kantoormeubelen voor in de kantine, bestelt u via www.abckantoormeubelen.nl
Gratis bezorging, laagste prijzen en garantie! Op onze kantoormeubelen Webshop vindt u alles!

Klaptafel

Een klaptafel is ideaal, omdat ze in en uit kunnen geklapt kunnen worden, met een handig systeem. De tafels hebben vier wielen met een rem en een kantel beveiliging. Daarnaast zijn de klaptafels in verschillende kleuren leverbaar. Een klaptafel bestellen online, doet u hier!

Statafels en barkrukken

Statafels met eigen bladkleur en framekleur! Een statafel is onwijs handig in de kantine op uw kantoor. Mensen vinden het heerlijk om af en toe een andere houding aan te nemen. Aangezien de werknemers uren achter een bureau zitten, is het ideaal om een statafel te bestellen! Zo kan er even lekker gehangen worden en komt de bloeddoorstroming weer op gang, waardoor de werknemers zich daarna weer beter kunnen concentreren. Naast een statafel, is het ook handig voor degenen die liever een beetje willen zitten, barkrukken erbij bestellen. We bieden verschillende barkrukken, voor uw kantoor kantine. Zo bieden wij verschillende design krukken, van o.a. Cebtro Stille SCAB.

Garderobekasten

Garderobekasten in de kantine of werkruimte zijn niet weg te denken, op werkplekken waar er andere kleding is vereist. Het assortiment bestaat uit kledingkasten, geschikt voor kleding, schoenen en horloges ed. Daarnaast bestaat het assortiment uit werkplaatskasten, lockerkasten en kluisjes met een brievenbusje. De kasten zijn in allemaal verschillende kleuren te bestellen. U kunt kiezen uit een aluminium Garderobekast, een blauwe, we hebben get allemaal! Garderobe kasten bestellen, kan eenvoudig via deze kantoormeubelen site, met de laagste prijzen, gratis verzending, alles uit voorraad leverbaar en de beste klantenservice! Kantoormeubelen bestellen doet u op onze Webshop!

Kantinetafels en kantinestoelen

Tot slot komen we bij de kantinetafels en kantinestoelen. Kantinetafels zijn handig om tijdens de pauze een broodje aan te eten of een krantje te lezen. De kantinetafels zijn in verschillende kleuren en maten te bestellen en kunnen opgestapeld worden. Bij de stapelbare kantinetafels is het handig om ook kantinestoelen te bestellen. Wij bieden een groot scala aan kantinestoelen met een moderne look. Zo bieden wij stoelen van bekende ontwerpers, zoals Richard Hutten, Mark Robson/Luisa Battaglia.

Bestellen van kantoormeubelen, doet u via deze Webshop ABC Kantoormeubelen!

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.