TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Bladkleur

Framekleur

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Materiaal

Als eerste contactpunt moet de receptie de identiteit van uw onderneming weerspiegelen. Maak een keuze uit ons uitgebreide aanbod kantoormeubilair met receptiemeubelen zoals ontvangstbalies, receptiestoelen en banken, sofa’s en salontafels en creëer een omgeving die past bij het imago van uw bedrijf.

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Receptie meubelen

De eerste indruk is bepalend. Daarom treft u hier onze uitgebreide collectie receptiemeubelen. De receptie en entree valt bij elk bedrijf niet weg te denken. Wij hebben daarom ook bij ABC kantoormeubelen de artikelen om een goede entree te maken. Van diverse banken kapstokken tot bijzettafels, bij ons is alles te vinden.

Kapstokken

Kapstokken zijn gemakkelijk om de jassen van uw gasten op te bergen. Bij ABC kantoormeubelen hebben wij ook diverse kapstokken. Van staande tot wandgarderobes, deze vindt u hier!

Bijzettafels

Bijzettafels zijn niet weg te denken bij een kop koffie op uw kantoor. Daarom hebben wij diverse bijzettafels om dit mogelijk te maken.

Ontvangstbalies

De ontvangstbalie is het gezicht van elk bedrijf, daarom ook bij ABC kantoormeubelen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, er zit altijd een kleur wat bij uw bedrijf past!

Tijdschriftenkast

Niets is zo vervelend als in een wachtruimte te moeten wachten en niets voor handen te hebben om te kunnen lezen. Wij bieden een kwalitatief goede tijdschriftenkast voor een lage prijs. De kast kan gebruikt worden in een wachtruimte, maar ook in de kantine. De kast biedt overzicht in wat er gelezen kan worden, zo heeft u geen last meer van tafels die vol liggen met tijdschriften en vakbladen. Bij ABC kantoormeubelen zijn deze verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat het altijd in uw omgeving past.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.