Ladeblokken zijn opbergsystemen, die je onder je bureau kan zetten met opberglaatjes. Ze zijn handig voor het opbergen, omdat je zo altijd je belangrijke spullen bij de hand hebt. Een dossierkast is handig, als u het fijn vind om dossiers evenals op de computer ook op papier heeft. Deze hangmapkasten zijn voorzien van een slot en etikethouders.
TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Aantal laden

Framekleur

Hoogte

Breedte

Diepte

Meer opbergmogelijkheden? Dan kies je voor een verrijdbaar ladeblok. Het ladenblok kun je onder of naast jouw bureau plaatsen. Ladeblok op wielen. Verschillende ladeblokken met 2, 3 of 4 laden en voorzien van een aparte pennenlade. Kleuren wit, grijs en zwart. Ook geschikt voor hangmappen.  Groot assortiment verrijdbare ladeblokken in verschillende kleuren en afmeting direct uit voorraad leverbaar. De ladeblokken zijn voorzien van wielen. Bij het open en dicht doen van een lade zal het ladeblok op zijn plek blijven staan. Doordat alle ladeblokken in ons assortiment afsluitbaar zijn kunt u de inhoud veilig opbergen zodat alleen u erbij kunt. U heeft de keuze uit stalen ladeblokken of ladeblokken die afgewerkt zijn met een toplaag van melamine wat zorgt voor een houtlook.

Een verrijdbaar ladeblok is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar flexibele en toegankelijke opbergmogelijkheden op kantoor. Hier volgt een gedetailleerde beschrijving van de voordelen en eigenschappen van verrijdbare ladeblokken, evenals tips voor het kiezen van het juiste model voor uw behoeften.

Eigenschappen van Verrijdbare Ladeblokken

1. Mobiliteit

 • De belangrijkste eigenschap van verrijdbare ladeblokken is hun mobiliteit, dankzij de wielen. Dit maakt het gemakkelijk om ze onder of naast een bureau te plaatsen, en ze naar behoefte te verplaatsen.

2. Veelzijdigheid in Opbergruimte

 • Verrijdbare ladeblokken komen in verschillende configuraties met 2, 3 of 4 laden, vaak inclusief een speciale pennenlade. Dit biedt ruime keuzes voor het organiseren van diverse kantoorbenodigdheden.

3. Veiligheid

 • Deze ladeblokken zijn voorzien van een slotmechanisme waardoor ze afsluitbaar zijn, wat een veilige opbergplaats biedt voor belangrijke documenten en persoonlijke items.

4. Ontwerp en Materiaal

 • Je hebt de keuze uit ladeblokken gemaakt van staal of afgewerkt met melamine voor een houtlook, wat extra duurzaamheid en stijl toevoegt aan je kantoorinrichting.

5. Kleurkeuze

 • Beschikbaar in neutrale kleuren zoals wit, grijs en zwart, wat het makkelijk maakt om de ladeblokken te integreren met bestaand meubilair.

Voordelen van Verrijdbare Ladeblokken

1. Flexibele Plaatsing

 • De mogelijkheid om het ladeblok gemakkelijk te verplaatsen betekent dat je je werkruimte snel kunt herconfigureren afhankelijk van je taken of voorkeuren.

2. Extra Opbergruimte

 • Vooral in kleinere werkruimtes waar elke centimeter telt, bieden deze compacte ladeblokken extra opbergruimte zonder veel plaats in te nemen.

3. Functionaliteit en Organisatie

 • De verschillende lade-opties helpen bij het efficiënt organiseren van papieren, kantoorartikelen en persoonlijke items, waardoor een opgeruimde werkplek wordt bevorderd.

Aankooptips voor Verrijdbare Ladeblokken

1. Beoordelen van de Ruimte

 • Meet de beschikbare ruimte onder of naast uw bureau om te zorgen dat het ladeblok past en gemakkelijk verplaatst kan worden.

2. Bepalen van de Behoeften

 • Overweeg welk type opslag je het meest nodig hebt: Is het voor papierwerk, kantoorbenodigdheden, of beide? Kies een ladeblok dat het best aansluit bij deze behoeften.

3. Overweeg de Bouwkwaliteit

 • Kies ladeblokken die duurzaam en stevig zijn, vooral als je van plan bent ze frequent te verplaatsen.

4. Stijl en Afwerking

 • Overweeg hoe de afwerking en kleur van het ladeblok zullen harmoniëren met de rest van je kantoormeubilair om een coherente uitstraling te creëren.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.