Ladeblokken zijn opbergsystemen, die je onder je bureau kan zetten met opberglaatjes. Ze zijn handig voor het opbergen, omdat je zo altijd je belangrijke spullen bij de hand hebt. Een dossierkast is handig, als u het fijn vind om dossiers evenals op de computer ook op papier heeft. Deze hangmapkasten zijn voorzien van een slot en etikethouders.

Meer opbergmogelijkheden? Dan kies je voor een verrijdbaar ladeblok. Het ladenblok kun je onder of naast jouw bureau plaatsen. Ladeblok op wielen. Verschillende ladeblokken met 2, 3 of 4 laden en voorzien van een aparte pennenlade. Kleuren wit, grijs en zwart. Ook geschikt voor hangmappen.  Groot assortiment verrijdbare ladeblokken in verschillende kleuren en afmeting direct uit voorraad leverbaar. De ladeblokken zijn voorzien van wielen. Bij het open en dicht doen van een lade zal het ladeblok op zijn plek blijven staan. Doordat alle ladeblokken in ons assortiment afsluitbaar zijn kunt u de inhoud veilig opbergen zodat alleen u erbij kunt. U heeft de keuze uit stalen ladeblokken of ladeblokken die afgewerkt zijn met een toplaag van melamine wat zorgt voor een houtlook.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.