Vergaderen

Weergave:

  • tegels
  • lijst
ordernr
desc
Kantinetafels
Kantinetafels

Kantinetafels

Kantinetafels kopen? Een kantinetafel is gemakkelijk te gebruiken als vergadertafel. De tafels zijn stapelbaar of klapbaar en van goede kwaliteit! In verschillende kleuren en gratis verzending! Wat leveren wij nog meer?  Abc …
Bekijk producten
Vergaderstoelen
Vergaderstoelen

Vergaderstoelen

Vergaderstoelen Vergaderstoelen en conferentiestoelen voor zeer lage prijzen! Maak uw vergadertafel compleet met mooie vergaderstoelen, te bestellen bij Abc Kantoormeubelen. Het is belangrijk dat vergadermeubilair comfortabel is, omdat …
Bekijk producten
Vergadertafel
Vergadertafel

Vergadertafel

Vergadertafels Vergadertafels in alle soorten en maten bij Abc Kantoormeubelen. Een vergaderruimte is tegenwoordig niet meer weg te denken op het kantoor. Het is belangrijk dat de tafel en vergaderstoelen comfortabel zijn en sfeer …
Bekijk producten
Modulaire tafels
Modulaire tafels

Modulaire tafels

Modulaire tafels en klaptafels Een ruim aanbod van modulaire tafels die op meer manieren ingezet kunnen worden. Hier vindt u alle soorten bijzettafels, klaptafels en multimediatafels. Wat leveren wij nog meer?  Abc …
Bekijk producten

Vergadermeubilair

 

Vergadermeubelen zijn niet weg te denken in een kantoor met meerdere werknemers.

Een vergadertafel  en vergaderstoelen vindt u bij ons. De Webshop biedt u meerdere soorten vergadertafels, zoals een ovale vergadertafel, een rechthoekige of een ronde vergadertafel. De tafels zijn ook in verschillende maten en kleuren te verkrijgen. Zo kan er gekozen worden voor een complete luxe vergadertafel met een kabelgoot in het midden om zo gemakkelijk uw snoeren onzichtbaar te maken, of een vergadertafel waar u speciaal een kabel doorvoerdop kunt bestellen.

 

Modulaire tafels

Naast de originele vergadertafels, kunt u ook kiezen voor een kleinere oplossing. U kunt dan in plaats van de grote vergadertafel kiezen voor een kleine vergadertafel. Hierbij kan er steeds gekozen worden voor verschillende onderstellen. De tafelbladen zijn of rechthoekig of ovaal. Bij deze optie kunt u een extra UPS houder bestellen, een kabel toevoerdop en een handige kabelklem.

 

Ook bieden wij modulaire tafels, zoals tafels die gebruikt kunnen worden als bureau (bestel dan wel een ladeblok), als kantinetafel of als vergadertafel. Dit is een handige optie als uw bedrijf nog in het begin staat.

 

Klaptafels

Klaptafels zijn een uitkomst als de ruimte die u heeft voor meerdere doeleinden wordt gebruikt. De Klaptafels voor het kantoor, zijn ideaal om in de pauze als kantine tafel te gebruiken, bij vergaderingen nemen ze weer een andere functie in. U zou hem zelfs als bureau kunnen gebruiken. Denk er dan wel aan om uw bureaustoel goed te vertellen.

 

Vergaderstoelen/ conferentiestoelen

Vergaderstoelen aan een grote tafel mogen best een brede look hebben. Zo bieden wij voor de verschillende tafels, nog meer verschillende stoelen. Het is tegenwoordig ook helemaal niet gek om voor een moderne bureaustoel te gaan met of zonder wielen. Neem maar eens een kijkje bij de leren design bureaustoel.

 

Vergaderstoelen hebben we in alle soorten en maten. Vergaderstoelen met een hoge of een lage rug, van stof of van kunststof, met armleggers of zonder. Het ligt er net aan wat u zelf mooi vind. Let er wel op dat het beter is om stoelen met armleuningen te nemen. Je wilt namelijk wel dat mensen tijdens een belangrijk gesprek een goede zithouding hebben. Dit met tegenstelling tot kantine stoelen. Hier moet juist korter op worden gezeten.

Wat leveren wij nog meer? 
Abc kantoormeubelen kan in principe alles leveren, ook buiten ons assortiment. 
U kunt bij ons terecht voor een bureaubureaustoelvergaderstoelenkantinestoelen
archiefkastenladeblokkendirectiemeubilairreceptiebalies 
en nog veel meer kantoormeubilair en meubilair voor kantoorinrichting.