Vergadermeubels horen vanzelfsprekend in een vergaderruimte. ABC Kantoormeubelen biedt u in haar collectie veradermeubilair een groot scala aan vergadermeubels. De vergaderstoelen en vergadertafels zijn er in vele vormen, maten en kleuren.
TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Soort poot

Hoogte instelbaar

Framekleur

Bladkleur

Breedte

Diepte

Hoogte

Uitvoering

Normering

Materiaal zitting

Materiaal rug

Inclusief armleuning

Soort armleuning

Soort Lendensteun

Maximale belasting

Zithoogte

Zitting instelbaar

Vorm

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Vergadermeubilair

Vergadermeubelen zijn niet weg te denken in een kantoor met meerdere werknemers. Een vergadertafel  of een vergaderstoel vindt u bij ons. De Webshop biedt u meerdere soorten vergadertafels, zoals een ovale vergadertafel, een rechthoekige of een ronde vergadertafel. De tafels zijn ook in verschillende maten en kleuren te verkrijgen. Zo kan er gekozen worden voor een complete luxe vergadertafel met een kabelgoot in het midden om zo gemakkelijk uw snoeren onzichtbaar te maken, of een vergadertafel waar u speciaal een kabel doorvoerdop kunt bestellen.

Modulaire tafels

Naast de originele vergadertafels, kunt u ook kiezen voor een kleinere oplossing. U kunt dan in plaats van de grote vergadertafel kiezen voor een kleine vergadertafel. Hierbij kan er steeds gekozen worden voor verschillende onderstellen. De tafelbladen zijn of rechthoekig of ovaal. Bij deze optie kunt u een extra UPS houder bestellen, een kabel toevoerdop en een handige kabelklem. Ook bieden wij modulaire tafels, zoals tafels die gebruikt kunnen worden als bureau (bestel dan wel een ladeblok), als kantinetafel of als vergadertafel. Dit is een handige optie als uw bedrijf nog in het begin staat.

Klaptafels

Klaptafels zijn een uitkomst als de ruimte die u heeft voor meerdere doeleinden wordt gebruikt. De Klaptafels voor het kantoor, zijn ideaal om in de pauze als kantine tafel te gebruiken, bij vergaderingen nemen ze weer een andere functie in. U zou hem zelfs als bureau kunnen gebruiken. Denk er dan wel aan om uw bureaustoel goed te vertellen.

Vergaderstoelen/ conferentiestoelen

Vergaderstoelen aan een grote tafel mogen best een brede look hebben. Zo bieden wij voor de verschillende tafels, nog meer verschillende stoelen. Het is tegenwoordig ook helemaal niet gek om voor een moderne bureaustoel te gaan met of zonder wielen. Neem maar eens een kijkje bij de leren design bureaustoel.

Vergaderstoelen hebben we in alle soorten en maten. Vergaderstoelen met een hoge of een lage rug, van stof of van kunststof, met armleggers of zonder. Het ligt er net aan wat u zelf mooi vind. Let er wel op dat het beter is om stoelen met armleuningen te nemen. Je wilt namelijk wel dat mensen tijdens een belangrijk gesprek een goede zithouding hebben. Dit met tegenstelling tot kantine stoelen. Hier moet juist korter op worden gezeten.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.