Een bedrijfskantine is vaak het hart van het bedrijf. Collega’s komen in de kantine bij elkaar en bespreken van alles en nog wat. Het is daarom belangrijk om de juiste balans te vinden tussen gezelligheid, creativiteit en inspiratie.
TOON FILTERS

Prijs

Soort product

Framekleur

Bladkleur

Soort poot

Hoogte

Breedte

Diepte

Maximale belasting

Geselecteerde Filters

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Op zoek naar veelzijdige en functionele klaptafels? Bij ABC Kantoormeubelen vindt u een uitgebreide selectie van houten klaptafels die perfect zijn voor elk dynamisch gebruik zoals in kantines, leslokalen, en multifunctionele ruimtes. Deze tafels zijn ontworpen om uw ruimtes aan te passen aan verschillende situaties, van dagelijks gebruik tot speciale evenementen.

Voordelen van onze Universele Klaptafels

  • Flexibiliteit: Onze klaptafels kunnen eenvoudig worden ingeklapt en verplaatst, waardoor ze ideaal zijn voor ruimtes die verschillende functies moeten vervullen. Perfect voor scholen die hun leslokaal ook als vergaderruimte gebruiken, of kantines waar regelmatig evenementen worden georganiseerd.
  • Gemakkelijke Mobiliteit: Voorzien van wieltjes, zijn onze klaptafels gemakkelijk te verplaatsen. Dit maakt het herinrichten van een ruimte snel en moeiteloos, zonder zware tilwerkzaamheden.
  • Ruimtebesparend Ontwerp: Wanneer ze niet in gebruik zijn, kunnen deze tafels compact worden opgeborgen, waardoor ze minimale opslagruimte innemen. Dit is vooral handig in omgevingen waar ruimte een premium is.
  • Diverse Bladkleuren: Beschikbaar in verschillende bladkleuren, passen onze klaptafels naadloos in elk interieurontwerp, of het nu gaat om een strakke moderne look of een meer traditionele setting.
  • Hoogwaardige Materialen: Gemaakt van duurzame materialen, garanderen onze tafels een lange levensduur, zelfs bij frequent en intensief gebruik. Dit biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Eenvoudig en Economisch

Naast de praktische voordelen biedt ABC Kantoormeubelen gratis verzending op alle klaptafels, waardoor het nog economischer wordt om uw ruimte uit te rusten. Of u nu klaptafels nodig heeft voor een school, kantoor, of een evenementenruimte, wij hebben de kwaliteitsopties die u zoekt tegen betaalbare prijzen.

Online Bestellen bij ABC Kantoormeubelen

Bestel uw klaptafels eenvoudig online via onze webshop. Met duidelijke productbeschrijvingen en opties voor elke specifieke behoefte, is het eenvoudig om de perfecte match voor uw ruimte te vinden. Mocht u hulp nodig hebben of specifieke vragen hebben over onze producten, staat onze klantenservice klaar om u te assisteren met deskundig advies.

Bij ABC Kantoormeubelen zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige, flexibele en betaalbare oplossingen voor uw meubilairbehoeften. Ontdek vandaag nog ons assortiment en ervaar de veelzijdigheid en kwaliteit van onze klaptafels.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.