Ladeblokken zijn opbergsystemen, die je onder je bureau kan zetten met opberglaatjes. Ze zijn handig voor het opbergen, omdat je zo altijd je belangrijke spullen bij de hand hebt. Een dossierkast is handig, als u het fijn vind om dossiers evenals op de computer ook op papier heeft. Deze hangmapkasten zijn voorzien van een slot en etikethouders.

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Makkelijk en snel opbergen? Om direct meer opbergruimte te creëren bij uw bureau is een staand ladeblok ideaal geschikt. Het staand ladeblok staat meestal naast een bureau of wing-bureau als aanbouwstuk. Op die manier verleng je het aanbouw stuk van het bureau. In de bovenste lade kan een pennenbak worden geplaatst. De ladeblok is in verschillende kleurcombinaties leverbaar en in een uitvoering met 3 lades, of 4 lades. De laden zijn centraal afsluitbaar en lopen soepel dankzij lade geleiders. U heeft de keuze uit laden geschikt om hangmappen in op te hangen, of laden die geschikt zijn om documenten en kantoormateriaal in op te bergen.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.