Ladeblokken zijn opbergsystemen, die je onder je bureau kan zetten met opberglaatjes. Ze zijn handig voor het opbergen, omdat je zo altijd je belangrijke spullen bij de hand hebt. Een dossierkast is handig, als u het fijn vind om dossiers evenals op de computer ook op papier heeft. Deze hangmapkasten zijn voorzien van een slot en etikethouders.
TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Aantal laden

Framekleur

Hoogte

Breedte

Diepte

Makkelijk en snel opbergen? Om direct meer opbergruimte te creëren bij uw bureau is een staand ladeblok ideaal geschikt. Het staand ladeblok staat meestal naast een bureau of wing-bureau als aanbouwstuk. Op die manier verleng je het aanbouw stuk van het bureau. In de bovenste lade kan een pennenbak worden geplaatst. De ladeblok is in verschillende kleurcombinaties leverbaar en in een uitvoering met 3 lades, of 4 lades. De laden zijn centraal afsluitbaar en lopen soepel dankzij lade geleiders. U heeft de keuze uit laden geschikt om hangmappen in op te hangen, of laden die geschikt zijn om documenten en kantoormateriaal in op te bergen.

Kenmerken van Staande Ladeblokken

1. Functionaliteit en Plaatsing

 • Staande ladeblokken zijn ideaal voor plaatsing naast een bureau of wing-bureau, waar ze functioneren als een verlengstuk van het werkoppervlak. Dit verhoogt zowel de werkruimte als de opslagcapaciteit.

2. Verscheidenheid aan Laden

 • Je kunt kiezen tussen modellen met 3 of 4 laden, afhankelijk van je opslagbehoeften. Sommige laden zijn speciaal ontworpen om hangmappen in op te bergen, wat ze perfect maakt voor het archiveren van documenten, terwijl andere laden meer geschikt zijn voor het opbergen van kantoormateriaal.

3. Aanpasbaarheid

 • Ladeblokken zijn leverbaar in verschillende kleurcombinaties, wat het gemakkelijk maakt om een model te vinden dat past bij het bestaande meubilair en de esthetiek van je kantoor.

4. Veiligheid en Toegankelijkheid

 • De laden zijn centraal afsluitbaar, waardoor je belangrijke documenten en waardevolle spullen veilig kunt opbergen. De ladegeleiders zorgen voor een soepele werking bij het openen en sluiten van de laden.

Voordelen van een Staand Ladeblok

1. Directe Uitbreiding van Opslagruimte

 • Staande ladeblokken bieden direct extra opslagruimte dicht bij je werkgebied, waardoor ze een praktische oplossing zijn voor het organiseren van je kantoorbenodigdheden.

2. Ergonomische Voordelen

 • Het gemak van het hebben van essentiële items binnen handbereik, zonder dat je hoeft op te staan of te reiken, kan helpen bij het bevorderen van een ergonomisch correcte werkomgeving.

3. Veelzijdigheid

 • De flexibiliteit om ladeblokken te gebruiken voor zowel het opbergen van hangmappen als andere kantoorbenodigdheden maakt ze een veelzijdige keuze voor bijna elke kantoorinrichting.

Overwegingen bij de Aankoop

1. Grootte en Capaciteit

 • Beoordeel de grootte en capaciteit van de ladeblokken om ervoor te zorgen dat ze aan je behoeften voldoen zonder te veel ruimte in te nemen.

2. Materiaal en Bouwkwaliteit

 • Kies ladeblokken die duurzaam en goed gebouwd zijn, zodat ze bestand zijn tegen het dagelijks gebruik in een drukke kantooromgeving.

3. Stijl en Ontwerp

 • Overweeg hoe de esthetiek van het ladeblok past bij je huidige kantoorinterieur. Een goed gekozen ladeblok kan zowel functioneel als een stijlvolle toevoeging aan je kantoor zijn.

4. Prijs en Waarde

 • Analyseer de prijs ten opzichte van de aangeboden functies en duurzaamheid. Het is belangrijk om een balans te vinden tussen kosten en kwaliteit.

Een staand ladeblok kan dus een slimme investering zijn voor iedereen die de efficiëntie en organisatie van zijn werkruimte wil verbeteren. Met de juiste selectie kun je niet alleen je directe opslagbehoeften oplossen, maar ook bijdragen aan een georganiseerdere en productievere werkomgeving.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.